Atsauksmes, ieteikumi, cenas, kontaktinformācija ...
Tēma slēgta

Nolietotu auto pārdošana

08. Septembris 2011, 14:10

Nu šitam tak braukšanas vaina! :)

Nolietotu auto pārdošana

10. Septembris 2011, 12:23

nu par fordu max vari prasiit 250ls, un to buus gruuti paardot , ford mondeo i v latgalje ford mondeo :shura:

Nolietotu auto pārdošana

10. Septembris 2011, 18:19

laikam ansis dzīvo kaimiņos, šodien staigāju ar suni un redzēju to šosejas monstru!

Nolietotu auto pārdošana

13. Septembris 2011, 20:02

Ребята с толмета сами приезжают забирать машину или её самому нужно на эвакуаторе или как-нибудь к ним привезти ? Они взвешивают машину на весах ? Деньги сразу наликом или перечислением ? Можнов багажник ещё металолома напихать для веса. Ну можно обнаглеть и залить ещё полный бак воды...

Nolietotu auto pārdošana

13. Septembris 2011, 20:06

13 September 2011 21:02:09 Костик rakstīja:
Ребята с толмета сами приезжают забирать машину или её самому нужно на эвакуаторе или как-нибудь к ним привезти ? Они взвешивают машину на весах ? Деньги сразу наликом или перечислением ? Можнов багажник ещё металолома напихать для веса. Ну можно обнаглеть и залить ещё полный бак воды...

Da v dveri peska zasipatj i pod obsivku pola beton zalitj :emo:

Nolietotu auto pārdošana

15. Septembris 2011, 10:06

13 September 2011 21:02:09 Костик rakstīja:

ммм ?

Nolietotu auto pārdošana

15. Septembris 2011, 11:57

10 September 2011 19:19:47 Bpa4 rakstīja:
laikam ansis dzīvo kaimiņos, šodien staigāju ar suni un redzēju to šosejas monstru!

tas biji Tu? Man jau likās, bet cik atceros tu man liekas biji vecāks :D
Redzēji ar jauno vai veco?
Jā tagad tur dzīvošu. :cool:

Nolietotu auto pārdošana

15. Septembris 2011, 20:49

auto paardots graudā.
Brālēns paņema, par to mums dzīvoklī pārvilks ūdens vadus un visu elektrību + vannasistabā izsrūvēs reģipsi. :P
Jaunais auto gaida riteņa gultni no Amerikas. "Amerikas auto" solija ~10 dienu laikā piegādāt :yo:
Man ir jauns 3L draugs :cool:
Peace! :ata:
Tēma slēgta