Switch to full style
Atsauksmes, ieteikumi, cenas, kontaktinformācija ...
Tēma slēgta

vieta standarta apkopei

15. Augusts 2007, 15:21

ieveroju, ka MB jau 3 000 km virs iestatita apkopes laika
Ta ka pirmo reizi piedzivoju sava autoparka MB, tad interese, kur to veikt par neparspiletu samaksu.. apkope iestatita laikam uz 30 000km nobraukumu.. Vienmer jau pastav iespeja laikam Dominiks.. bet man domat, ka nevajadzigi dargs, ne?

vieta standarta apkopei

15. Augusts 2007, 16:01

tāpat vien informācijai..
man ir 01 gada kupejiņa. tikko domeniksā interesējos, cik izmaksātu standarta apkope. vīrelis, uzskaitot, ka jāmaina visas eļļas, filtri, sveces utml [man nobraukums uz 90 000 km], nosauca summu uz ~400 ls..
arī priecātos atrast kādu uzticamu apkopēju par adekvātu cenu.. :whistle:

vieta standarta apkopei

15. Augusts 2007, 16:10

es zinu, kur var iziet daļēji apkopi. Tas ir pieslēgšnu kompim, kļūdu atrašanu. Vienkāršāk diagnostiku. Tikai tas džeks nedara nekādus darbus. varbūt tā pat labāk. Jo servisā gadās ka atrod to ko grib nomainiit!!!
Man nedeelju atpakalj Domenikss nosauca par apkopi minimāli 200LVL (buutu ietilpis diagnostika + eļļa + filtri)
Man pie dzeka diagnostika sanāca 25 LVL, eļļa (vācu) ar atbilstošiem parametriem +filtri=30LVl- visu mainīju pašrocīgi pie čoma servisā(bez uzcenojumiem).

vieta standarta apkopei

15. Augusts 2007, 16:34

a ko pie 30 000 km apkopj? ellju nomaina + elljas filtru?
un kada ir liela apkope? pie kaut kada lielaka nobraukuma vai retaak..

vieta standarta apkopei

15. Augusts 2007, 16:49

Lielā apkope ir pie 50 000 Km.....

parastās jā- eļļas, filtri

vieta standarta apkopei

15. Augusts 2007, 18:24

tad jau sanak ka tev auto vel ir zem garantijas, un kaktu kantoris noteikti tev laupis so garantiju

vieta standarta apkopei

30. Augusts 2007, 22:08

2004 gada izlaidums..garantija Tu-Tuu :(

vieta standarta apkopei

31. Augusts 2007, 09:17

Tieši pirms nedēļas biju Domeniksā uz apkopi. Paņēma 320 ls, bet tur bez eļļas, filtriem vēl mainīja bukses priekšā/ aizmugurē, bremžu klučus, lampiņas. It kā nelikās tik dārgi, jo pirms tam ar A6 tāda summa sanāca ik pa 4 mēnešiem, a te apkope reizi gadā. Bet kas nepatika Domeniksā- džeks auto pieņemējs vairāk neko nevarēja pateikt izņemot to, kas norādīts rēķinā. AutoRīga vismaz pastāstīja, kādas kļūdas uz kompja nodzēsuši, ka pēc kāda laika būs jāmaina tas un tas, bet vēl var braukt, utt. Te tā ļoti bezpersoniski. Un vēl sliktākais, ka bija priekšējās gaismas galīgi izregulētas un vakar nācās braukt uz Kemi, lai noregulē, jo tumsā bija reāli 3 metri priekšā redzami. Tas nu gan man nepatika. Un vēl auto nebija nomazgāts, kas nav jau obligāti, bet daudzi servisa to uzskata par normu. Nākamreiz uz apkopi droši vien, ka dzīšos kaut kur citur.

vieta standarta apkopei

31. Augusts 2007, 09:57

[user]192146|Pepe|[/user]Tieši pirms nedēļas biju Domeniksā uz apkopi. Paņēma 320 ls, bet tur bez eļļas, filtriem vēl mainīja bukses priekšā/ aizmugurē, bremžu klučus, lampiņas. It kā nelikās tik dārgi, jo pirms tam ar A6 tāda summa sanāca ik pa 4 mēnešiem, a te apkope reizi gadā. Bet kas nepatika Domeniksā- džeks auto pieņemējs vairāk neko nevarēja pateikt izņemot to, kas norādīts rēķinā. AutoRīga vismaz pastāstīja, kādas kļūdas uz kompja nodzēsuši, ka pēc kāda laika būs jāmaina tas un tas, bet vēl var braukt, utt. Te tā ļoti bezpersoniski. Un vēl sliktākais, ka bija priekšējās gaismas galīgi izregulētas un vakar nācās braukt uz Kemi, lai noregulē, jo tumsā bija reāli 3 metri priekšā redzami. Tas nu gan man nepatika. Un vēl auto nebija nomazgāts, kas nav jau obligāti, bet daudzi servisa to uzskata par normu. Nākamreiz uz apkopi droši vien, ka dzīšos kaut kur citur.

neauztraucies, citos servisos arī nemazgā.

vieta standarta apkopei

31. Augusts 2007, 10:06

Jā, jā. Pie mums daži salonu šūšanas meistari, kas sevi slavē ar super servisu un kvalitāti, atļaujas atdot baltu, remontdarbos noputējušu auto, kaut saimnieks tikko šiem samaksājis tūkstošus par padarīto darbu. Gandarījums tādā brīdī uz nulles.
Tēma slēgta