Publicēt atbildi

Re: Pirkt E klasi W211

09. Janvāris 2017, 17:50

Jaudīgi ieteikumi! Paldies!
Kas man pēc pirmā acu uzmetiena šķiet labs, pro acij galīgi tā neliekās.. lieliski, ka ir tādi veči kā jūs. :)

Tad jau meklēšu nesteidzoties savu sapņu w211.

Varbūt kāds no foruma kādreiz pamanīs ko vērā ņemamu, un dos ziņu, vai arī jānoalgo Mizx, Misters X un citi lietpraši , lai palīdz neiegrābties :)

09. Janvāris 2017, 18:27

Richy rakstīja:Bet tas tomēr nenozīmē, ka LT auto pa 5k ir ņemami. Uz LT NEKAD neko labu neved.

Isteniba diezgan nemami, tu aizbrauc uz vilnu vai kaunu sestdienas rita, redzesi cik tur daudz latviesu, tur placi stav ari dauziti autini, ir protams tadi kuri uzfresinati, bet lielakoties tur vini ir tadi kadi ir, vari uzreiz no treilera nemt. Ja nebutu leisu latvija vispar maz masinu butu. Rumbula un privatie ta vien dara ka dzen no Lietuvas un pardod Latvija ar uzcenojumu, 1000€ min. Vel ir izsoles, bet tur parasti vecu auto nav, bet nobraukumi reali, un normali tie auto gan francija, belgija, niderlande. Tagad pa to rajonu grozos.

09. Janvāris 2017, 18:35

Jā, tā nu tas ir. Kā man viens Vācijas autohauža īpašnieks stāstīja, tajās dienās, kad nāk iekšā jaunie lieoties auto, pirmais pircēju vilnis esot PL uzpircēji, tad nākot LT brašuļi un pēc tam jau visi pārējie ņem to, kas palicis pāri.

Cik tur taisnības, cik pārspīlējuma :hvz:

09. Janvāris 2017, 22:28

BenZ rakstīja:Mizx, es ieks e.csdd redzu ka tu 100 000km neesi nobraucis, pats foruma rakstiji ka aizmugure bukses jamaina, un gada tu nobrauc ap 15k km, un auto tu nenemi ar 300000k km uz tafeles, parasti it ta ka tas auto braukajis pa vacu celiem un tur viss ok, pabraucot pa Latviju videji 20k km ta piekares sak brukt, vacija vel butu braukusi un braukusi, w210 piekari ar w211 nevar salidzinat. Ja tu cilvekam uzraksti garantu ka piekare utt. 100000 k km noies, un ja kkas luzis tad tu kompensesi tad ok, savadak nekas pratigs tur nav, katrs brauc pa savam.

Nesapratu, ar ko neesmu nobraucis? Apskatījos e.csdd:
1) W107 — 20000 km
2) W202 — 75500 km
3) W210 — 80000 km, bet ar to es vēl pirms Latvijā reģistrēju pa Vāciju pabraukāju, tāpēc arī rēķinu jau pavasarī 100000 km
4) W123 ap 150000 km, bet par to tagad nerunājam.

Nevienam nav bijusi runa par to, ka būtu aizmugurē jāmaina bukses. Es gadā nobraucu pie 50000 km ar dažādiem auto kopā, Brabus šogad būs nobraucis visticamāk ~23000 km, ja nekas nemainīsies plānos līdz nākamai apskatei. W107 ņēmu ar tūlīt 300000 km, tas bija pirmais W107 Latvijā — Smiltenē 1993. gadā ieradās vācu pensionāri, Latvijas ceļu pieredze ļoti nopietna, pārējiem gan mazāk par 300000 km. 20000 km princips uz W107 acīmredzot nedarbojas. Un vispār W211 piekare skaitās izturīgāka par W210, par spīti vienādajām "buksēm" — ļoti daudz OEM detaļu sakrīt, arī ar W204, par W202 nemaz nerunājot.
BenZ, Tev vispār kaut kāda Lietuvas mānija, pēdējais komentārs par to tikai parāda, ka tiešām neesi redzējis un laikam nekad arī neredzēsi MB, kas var nobraukt vairāk par 20000 km zem tā nepalienot. Tāpēc arī mēs visi skaidrojam — jāpērk pa tiešo Vācijā normāls auto un nebūs 20000 km princips. Ja gada nobraukums ir 10000 km un vasja gatavs pa lēto remontēt, tad varbūt tādi der, bet, ja jābrauc vairāk, tad tādi lūžņi neatmaksājas.

Richy, protams, ka vienmēr var atrast ko remontēt, šajā gadījumā es runāju tikai par ritošo daļu.

09. Janvāris 2017, 23:29

Es zinu pietiekami daudz cilveku kuri saka ka vini jau brauka entos gadus, un viss ok, neko neremonte, izbraucot ar to auto rodas sajuta ka tam auto sen jabut zem preses, saimnieks saka ka viss ir ok, neko nevajag remontet, kad saku uzdzen uz pacelaja, tad noklust, pielauju domu ka tu ari esi viens no tadiem cilvekiem, runat proti, kad lieta aiziet lidz darisanai tad iesledz atpakalgaitu. Pats viena posta piemineji ka aizmugure bukses jamaina, postu mekle pats, ja neatceries ko esi rakstijis nav mana problema. Es ar w124 nobraucu 100k km pa diviem gadiem, un nelidu apaksa, pec tam kad palidu tur jau nebija kur list. Tagad es vairs nebraukaju tik daudz, jo reti majas esmu. Par to ka nebus tads mb tev taisniba, jo neviena no jaunajiem nepatik, tas pats w211, skanas izolacija vnk briesmiga, tiesi tada pati ka letam pezo. Paliksu pie ta pasa w140. Nenem pie sirds ja ar kko aizskaru, parak liels spams, moderi var padzest visu kas neattiecas pie temas

09. Janvāris 2017, 23:43

Es te it kā esmu pieskaitām pie pedantiem auto jomā, tā ka nebūs gadījums, kad viss OK, bet reāli auto nošrotojams. Un ar pedanta zīmogu te it kā nav daudz personu.

10. Janvāris 2017, 00:01

:offtopic: Nezinu, zimogu neesmu redzejis, auto ari ne, tik vienreiz skodu. Spriezu pec rakstita un videja mb ipasnieka kam nekas neplist un tik jabrauc un auto ir tanks, no tadiem turos pa gabalu. Labi, izbeicam beztemu, autoram novelu atrast labu auto. Ja gribi turpinat tad pm.

10. Janvāris 2017, 10:39

Ko Jūs sakāt par šo autiņu? https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/mercedes/e270/ajgmm.html

Mana acs redz izsēdētu salonu, iespējams, šautu stūres airbag.
Domāju Mizx, Misters X varēs pateikt ko daaaaaudz vairāk.. :)

Bet tā, krāsa un aprīkojums feins.

10. Janvāris 2017, 10:48

Par stūri nezinu gan (kapēc domā, ka izšauts ?) bet redzu netīru gaišo salonu, kuru pat nav pacentušies normāli iztīrīt uz pārdošanas bildēm :baigais:

Kārtējās pārdevēju pērles- pirkts jauns, Vācijā pie dīlera. Nez, parasti visi jaunie MB tiek pirkti pie dīleriem, jeb kaut kur tomēr gadās pa kādam jaunam MB arī gadatirgos? :angel:

Zvani un prasi, cik km LV braucis, kad SBC bloks mainīts, vai vedīs uz Domenikss pirmspirkšanas diagnostiku. Ja visas, īpaši pēdējā atbilde ir OK, tad jau skaties pats, vai pietiek opcijas un krāsu salikums tev ļaus pa naktīm gulēt :crazy:

10. Janvāris 2017, 10:51

Šofera beņķī viņam tā vidējā daļa ir mainīta vai tā ir tāda extra tumšākā krāsā? :crazy:
Publicēt atbildi