Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 148 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Re: Pirkt E klasi W211
AtbildeAtbilde saņemta: 09. Janvāris 2017, 13:37 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 06. Decembris 2011, 22:17
Atbildes: 1295
Atrašanās vietas: Vecāķi
Mašīna: Toyota Supra
7k € par 2002 gadu? Ar 300 k km? Nav pa daudz ta cena? Man coms te pat LV panema pa 4500€ 2004.g universalu un ari avangarde. Paskaties autoplius.lt

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Janvāris 2017, 13:41 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Misters X rakstīja:
Brand rakstīja:
arī vācijā ir "vijebennie" torgaši Turki. Pirms braukt uz turieni, vajag vairākus variantus noskatīties. Auto nobraukumu pārbaudi caur autodna.lv pirms pēc, jo turki eksporta mašīnām arī to koriģē (eksportam, jo pārdodot lietošanai turpat GER, koriģējot nobraukumu ir bargi sodi un turki nevarēs uzturēt savu harēmu, būdami aiz restēm).

piekrītu katram vārdam, arī DE ir jāuzmanās, īpaši no auto, kas stāv uz "export" :super:

Nevajag pat vienmēr turkus, man viens vācietis, profesionāls takšu tirgotājs, mēģināja pārdot auto, kam bija uzstādītas 4 dažādas riepas. Pamanīju to pat ne uzreiz. Skaidroja, ka tas esot pavisam normāli un ar tehnisko apskati viss kārtībā, ka es nepamatoti gribot vismaz pa asīm vienādas riepas. Tā arī šķīrāmies, auto nepaņēmu, jo skaidrs, ka tāda pati attieksme ir pret citiem auto mezgliem.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Janvāris 2017, 13:44 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Konkrētajā sludinājumā jau nepatīk:

* C klases kalpaku esamība, parasti šiem ir vismaz parastie lietie virsū ir
* stūres kloķu nodilums līdz baltumam
* sēdekļu izsēdējumi, kādi raksturīgi pie 400-500K

Nez, viss jāredz uz vietas, bet nu par daudz viss tur sadilis :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Janvāris 2017, 13:45 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

BenZ rakstīja:
7k € par 2002 gadu? Ar 300 k km? Nav pa daudz ta cena? Man coms te pat LV panema pa 4500€ 2004.g universalu un ari avangarde. Paskaties autoplius.lt

Nevajag tos lūžņus skatīties! Ja pats esi automehāniķis, tad jā, tad der, bet, ja gribi braukt un par servisiem nedomāt, tad nekādā gadījumā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Janvāris 2017, 13:55 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Nu beidz, Mizx. W211 kā tādam jau vismaz 15 gadi. Daudzi mezgli savu būs nokalpojuši. Ir tikai jautājums, cik daudz un kas ir samainīts iepriekš un vai vispār, un, cik normāli tas auto ir uzturēts, saglabāts ?

Cerēt, ka tādu premuim klases auto nopirkt var un gadiem neko nedarīt, izņemot eļļas un filtrus, ir nedaudz pašapmāns.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Janvāris 2017, 14:08 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Misters X rakstīja:
Nu beidz, Mizx. W211 kā tādam jau vismaz 15 gadi. Daudzi mezgli savu būs nokalpojuši. Ir tikai jautājums, cik daudz un kas ir samainīts iepriekš un vai vispār, un, cik normāli tas auto ir uzturēts, saglabāts ?

Cerēt, ka tādu premuim klases auto nopirkt var un gadiem neko nedarīt, izņemot eļļas un filtrus, ir nedaudz pašapmāns.

Tieši vakar BenZ brīnījās, kad teicu par 100000 km pa Latvijas ceļiem bez remontiem ar W210. Tur jau tā lieta, ka nevajag ņemt vecu auto un vēl remontējamā stadijā. Tāda ir visa Lietuva! Man matemātika vienkārša, es laikam ar īsti parastiem auto normāli braukt nemāku, vienmēr vajag kaut ko īpašu. Jaunu Brabusu atļauties vēl nevaru, izvēlos braukt ar vecu. Bet neizvēlos to remontēt. Tātad, jāpaņem tāds, kas nav jāremontē. Un esmu to izdarījis. C36 AMG arī 2007. gadā, kad to pirku, maksāja gandrīz 2x vairāk kā citi tobrīd sludinājumos. Rezultāts ir tāds, ka arī pagājušā gada nogalē tam tehniskajā apskatē joprojām nullītes, OK, tas šobrīd netiek pārāk daudz lietots, bet tomēr, arī nobraukti apmēram 80000 km kopš iegādes brīža bez ritošās daļas remontiem, tik cik iegādes brīdī pielabojams tas, kas bija uz tipiskajiem 100000 km labojams. Tā ka izvēloties pareizo auto jebkādā vecumā to var lietot bez bēdu, galvenais neieciklēties uz cenu. Z.V., Pašam Tev parakstā Rolls-Royce dibinātāja teiciens tieši par šo tematu. Principā labāk samaksāt 2x vairāk bet pēc tam 10 gadus dzīvot bez problēmām, nekā nopirkt kaut ko relatīvi izdevīgi, bet tad pa 3 gadiem ieliekot automašīnā vēl vienu tās vērtību un bez cerībām, ka tā pēc tam vēl 10 gadus labi kalpos.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Janvāris 2017, 14:12 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Tas viss ir nedaudz teorija un iespējams, tev uzspīdējusi pamatīga veiksme un tam 210 Brabusam jau daudz kas pirms tevis nomainīts.

Realitātē būs gan ģeneratori, gan sprauslas, gan SBC bloki un citas šiem modeļiem raksturīgas lietas jāmaina.

Visam savs kalpošanas laiks un grafiks pie Draudzīgā :) After Sales un detaļu ražotājiem arī gribās nopelnīt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Janvāris 2017, 14:26 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Misters X rakstīja:
Tas viss ir nedaudz teorija un iespējams, tev uzspīdējusi pamatīga veiksme un tam 210 Brabusam jau daudz kas pirms tevis nomainīts.

Realitātē būs gan ģeneratori, gan sprauslas, gan SBC bloki un citas šiem modeļiem raksturīgas lietas jāmaina.

Visam savs kalpošanas laiks un grafiks pie Draudzīgā :) After Sales un detaļu ražotājiem arī gribās nopelnīt.

Protams, ka pirmie īpašnieki šos auto ir labi uzturējuši. tam pašam Brabusam pēdējais gads bija pie kaut kādiem "biznesmeņiem", kas noteikti neko nelaboja, šo to vēl nozaudēja. Viss bija labs tikai agrāk. Veiksme? Neticu. Es vienkārši apdomīgi pērku auto. W107 arī kā nopirku, nobraukāju pārdesmit tūkstošus (precīzi būtu jāskatās pēc TA protokoliem, no galvas neatceros) un tas tagad stāv tāpat kā nopirkts — arī ritošā daļā vispār neko neesmu mainījis. Jā, tas arī bija dārgāks par konkurējošajiem sludinājumos, cena nokrita līdz man pieņemamai tikai tāpēc, ka suns stūri pamatīgi sagrauza, bet zināju, ka to būs viegli nomainīt pret citu. Tā arī bija visa mana veiksme. Ieviešot Brabusu es ilgi domāju un zvanīju, konsultējos, jo tam nebija nevienas aizsargpannas un sākotnējais paskats nemaz nebija tik labs, vērtēju pēc īpašniekiem, lietošanas, uzturēšanas un visa mana veiksme bija, ka pēdējā gadā tie īpašnieki auto nebija paspējuši pārāk salauzt. Pats savulaik nopirku vienu C36 AMG detaļām, ko no konfektes līdz nošrotojamam auto viens bija pamanījies nobraukt 9 mēnešu laikā Vācijā, tā ka iespējams ir viss. Bet vēlreiz apgalvošu — var nopirkt arī vecu auto, kam 100000 km nekas nebūs jāremontē. Atliek novērtēt tāda cenu un viss.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Janvāris 2017, 14:47 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 06. Decembris 2011, 22:17
Atbildes: 1295
Atrašanās vietas: Vecāķi
Mašīna: Toyota Supra
Mizx, es ieks e.csdd redzu ka tu 100 000km neesi nobraucis, pats foruma rakstiji ka aizmugure bukses jamaina, un gada tu nobrauc ap 15k km, un auto tu nenemi ar 300000k km uz tafeles, parasti it ta ka tas auto braukajis pa vacu celiem un tur viss ok, pabraucot pa Latviju videji 20k km ta piekares sak brukt, vacija vel butu braukusi un braukusi, w210 piekari ar w211 nevar salidzinat. Ja tu cilvekam uzraksti garantu ka piekare utt. 100000 k km noies, un ja kkas luzis tad tu kompensesi tad ok, savadak nekas pratigs tur nav, katrs brauc pa savam.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Janvāris 2017, 17:47 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Decembris 2010, 10:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Ford Galaxy

Mieru, tikai mieru!
Katram ir sava mēraukla par tehnisko stāvokli. TA vērtējums neskaitās objektīvs.
Ticu, ka w211 par 5k eur var būt tik pat labs, kā w211 par 9k eur. Visi nevar būt vienādi. To atšķirību jutīsi pāc gadiem 2-3, kad sevi parādīs lētās rezerves daļas vai vienkārši nolietojums.

Es neticu un atsakos ticēt, ka var nobraukt 10 gadus ar auto un neko neremontēt. Es vienmēr atradīšu kaut ko remontējamu :D

Bet tas tomēr nenozīmē, ka LT auto pa 5k ir ņemami. Uz LT NEKAD neko labu neved.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 148 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012