16. Decembris 2013, 20:01
renars rakstīja:A kāds būtu jaudīgaks a kādiem V; Ah ; starta strāvām!?
V nedrīks mainīties, Ah būtu ietilpīgums, bet stiprums ir starta strāva.
Parasti lielākai ietilpībai ir arī lielāka starta strāva.
16. Decembris 2013, 21:19
Iesaku likt oriģinālo akumulatoru, kāds ir bijis iepriekš. Kad pašam vajadzēja mainīt, arī bija doma vnk iegādāties veikalā līdzīgu, bet tad aprunājoties ar spečukiem sapratu, ka nav jēgas, jo to kalpošanas laiks būs ļoti īss. Manam 2002. gada w211 E270 mazais akumulators nebija nekad mainīts, nomainīju uz pagājušo ziemu, kas liecina par to, ka labākais arī varētu būt oriģinālais - želejnieks. Cik atceros, tad to mainot jāveic pieprogrammēšana.
16. Decembris 2013, 22:23
djiga rakstīja:Iesaku likt oriģinālo akumulatoru, kāds ir bijis iepriekš. Kad pašam vajadzēja mainīt, arī bija doma vnk iegādāties veikalā līdzīgu, bet tad aprunājoties ar spečukiem sapratu, ka nav jēgas, jo to kalpošanas laiks būs ļoti īss. Manam 2002. gada w211 E270 mazais akumulators nebija nekad mainīts, nomainīju uz pagājušo ziemu, kas liecina par to, ka labākais arī varētu būt oriģinālais - želejnieks. Cik atceros, tad to mainot jāveic pieprogrammēšana.
cik org. maksāja!?
16. Decembris 2013, 22:28
renars rakstīja:djiga rakstīja:Iesaku likt oriģinālo akumulatoru, kāds ir bijis iepriekš. Kad pašam vajadzēja mainīt, arī bija doma vnk iegādāties veikalā līdzīgu, bet tad aprunājoties ar spečukiem sapratu, ka nav jēgas, jo to kalpošanas laiks būs ļoti īss. Manam 2002. gada w211 E270 mazais akumulators nebija nekad mainīts, nomainīju uz pagājušo ziemu, kas liecina par to, ka labākais arī varētu būt oriģinālais - želejnieks. Cik atceros, tad to mainot jāveic pieprogrammēšana.
cik org. maksāja!?
ar visu uzstādīšanu pie kompja liekas, ka apaļi 100 Ls, salīdzinoši pieklājīga summa
23. Decembris 2013, 18:43
Sveiki!Vai kaads ir licis savam MB E klasei saakot no 2002.g beigaam gabariitos diodes ja ir tad kaadas vajag jo cik zinu parastaas neder vajagot taas kuraam ir pretestiiba un kur var nopirkt un kaadas tirshi vajag!?
24. Decembris 2013, 00:55
Esmu licis, bet ļoti sen un uz clk200. Izskatās tizli, pēc lēta šķūninga, un tehsiko arīt nelaiž cauri. Labāk gabarītos ielikt kvalitatīvas parastās kvēldiega spuldzes, bet tādas, kas deg baltākas, nekā standarta.
Piemēram, kaut ko tādu:
http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-OSRAM-W5W-5w-501-HALOGEN-COOL-BLUE-INTENSE-BULBS-12V-5W-W2-1x9-5d-/350935999127?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item51b56a6297
24. Decembris 2013, 01:48
Man tādas ir, maksāja dārgāk par diodēm, kau kādi 3ls/gb.
Esmu apmierināts jo man nav zenons, ja būtu tad gaisma būtu pārāk dzeltena.
24. Decembris 2013, 09:25
Nu nezinu man teica ka taas led diodes a chipu vajadziigas vienas ieliku pa diviem latiem paari pamirgoja un viss nedega,jo nav petestiibas taam leetajaam diodeem,taapeec vajadziigas kkaadas ar chipu iekshaa kuraam ir pretestiiba un taas maksaa pie 8ls un apskati arii eica ka var iziet!!
24. Decembris 2013, 12:54
renars rakstīja:Nu nezinu man teica ka taas led diodes a chipu vajadziigas vienas ieliku pa diviem latiem paari pamirgoja un viss nedega,jo nav petestiibas taam leetajaam diodeem,taapeec vajadziigas kkaadas ar chipu iekshaa kuraam ir pretestiiba un taas maksaa pie 8ls un apskati arii eica ka var iziet!!
Ņem parastās spuldzes ar balto gaismu, ja nepatīk dzeltenīgā. Diodes nevietā tiešām pārsvarā izskatās pēc novecojuša šķūninga, kā arī ar diodēm apskati neiziesi, jo tās neatbilst marķējumam uz lukturiem, tātad, neatbilstoši gaismas avoti. Varbūt kāds tiek cauri, ja pārbaudītājs piever acis uz to, bet ja gribēs kaut kam piekasīties, dabūt auto uz apkārtotu apskati, tad divnieki garantēti. Plus vēl visa čakarēšanās ar to uzstādīšanu un kļūdu paziņojumiem panelī, kas Tev jau ir sākusies.
24. Decembris 2013, 12:57
Taa laikam arii buus jaadara,liels paldies!!