Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 257 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 26  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: W211 E270CDI
AtbildeAtbilde saņemta: 07. Decembris 2011, 16:45 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
07 December 2011 16:25:01 Emsis rakstīja:
Citēt:
07 December 2011 13:59:50 AMGFANS rakstīja:
Mēdz būt gadījumi, kad ksenona spuldzes sprāgst? Izklausās jau noteikti stūlbi bet, pats vnk neziņā kā tas miglas lukturis varēja saplīst, jo maz ticams, ka tas bija akmenis vai kas tamlīdzīgs un tgd pacik spuldze bija saplēsta, atslēdzot mašīnu ieslēdzas miglas un uzreiz čirkst elektrība, domāju okei, spuldze sabojāta, ilgi negaidīju atvienoju vadus kas nāk no bloka un spuldzi, lai tur nečakarē un nečirkst tā elektrība, bet kad miglas iesledzas vienalga pa brīdim nočirkst, tad kas, kesnona bloks, kaut ko nesadrisa? :hvz:
Galīgā nesaprašanā!

Spuldze pamatīgi sakarst, sakarst arī pats stikliņš un uzšļakstot ūdeni no peļķes - liela temperatūras starpība ar stiklu, tas saplīst. Domāju tāds bija scenārijs, ne tev vienīgajam tā gadījies.
Tieši tā! Ne velti stikli ir paredzēti noteiktām spuldzēm, ieliekot citas, piemēram, ksenonu, riskē ar stiklu plīšanu! Tur nevar neko izdarīt — vai nu jāliek viss oriģināls, vai jāpārtaisa arī lukturis, bet tad uz apskati vajadzēs mainīt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Decembris 2011, 21:22 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Novembris 2011, 15:09
Atbildes: 116
Citēt:
07 December 2011 16:45:46 Mizx rakstīja:
Citēt:
07 December 2011 16:25:01 Emsis rakstīja:
Citēt:
07 December 2011 13:59:50 AMGFANS rakstīja:
Mēdz būt gadījumi, kad ksenona spuldzes sprāgst? Izklausās jau noteikti stūlbi bet, pats vnk neziņā kā tas miglas lukturis varēja saplīst, jo maz ticams, ka tas bija akmenis vai kas tamlīdzīgs un tgd pacik spuldze bija saplēsta, atslēdzot mašīnu ieslēdzas miglas un uzreiz čirkst elektrība, domāju okei, spuldze sabojāta, ilgi negaidīju atvienoju vadus kas nāk no bloka un spuldzi, lai tur nečakarē un nečirkst tā elektrība, bet kad miglas iesledzas vienalga pa brīdim nočirkst, tad kas, kesnona bloks, kaut ko nesadrisa? :hvz:
Galīgā nesaprašanā!

Spuldze pamatīgi sakarst, sakarst arī pats stikliņš un uzšļakstot ūdeni no peļķes - liela temperatūras starpība ar stiklu, tas saplīst. Domāju tāds bija scenārijs, ne tev vienīgajam tā gadījies.
Tieši tā! Ne velti stikli ir paredzēti noteiktām spuldzēm, ieliekot citas, piemēram, ksenonu, riskē ar stiklu plīšanu! Tur nevar neko izdarīt — vai nu jāliek viss oriģināls, vai jāpārtaisa arī lukturis, bet tad uz apskati vajadzēs mainīt.

Nu skaidrs, tāda jau arī bija tā aizdoma, taču nesaprotu to, kā ksenona 35w spuldze var uzkarst vairāk, nekā 55w halogēna spuldze?
Jo tad sanāk tā, ka man stikliņš saplīsis, spuldze, pārsprāgusi un tgd arī ar atvienotu spuldzi ksenona bloks čirkst, značit tam arī kirdik! Dīvaini tas, ka spuldze ir apmēram 1cm atālumā no stikliņa, noteikt tas jau ir visam iemesls!
Tātad Jūs neieteiktu likt ksenonu miglās?
Nu būtībā varbūt ir vērts ielikt labas ksenon spuldzes tuvajos un miglās ielikt šitās modernās HB4 LED! Tur par uzkaršanu vsp nav jādomā! ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Decembris 2011, 21:36 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
W jau ir viens, domāju, ka galvenā problēma bija attālums starp spuldzi un stiklu, kas uzreiz ir cits, stikls karsa nevienmērīgi un tāds rezultāts. Rūpnīcas versijā stikla temperatūra ir vienmērīga, tāpēc principā nekas neplīst, ja vien tiešām ļoti neveicas trāpīt kādā kupenā, lietus un peļķes noteikti neko sliktu nenodarīs!
LED jau reālāk, bet arī skaties, lai nav tuvu stiklam, jo princips tas pats, ka stikls var silt nevienmērīgi un tad jau nemaz nevajag ļoti karstu. Gaismas gan no tiem lukturiem tad nebūs nekādas t.i. ceļu neizgaismos.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Decembris 2011, 21:41 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
07 December 2011 21:36:27 Mizx rakstīja:
W jau ir viens, domāju, ka galvenā problēma bija attālums starp spuldzi un stiklu, kas uzreiz ir cits, stikls karsa nevienmērīgi un tāds rezultāts. Rūpnīcas versijā stikla temperatūra ir vienmērīga, tāpēc principā nekas neplīst, ja vien tiešām ļoti neveicas trāpīt kādā kupenā, lietus un peļķes noteikti neko sliktu nenodarīs!
LED jau reālāk, bet arī skaties, lai nav tuvu stiklam, jo princips tas pats, ka stikls var silt nevienmērīgi un tad jau nemaz nevajag ļoti karstu. Gaismas gan no tiem lukturiem tad nebūs nekādas t.i. ceļu neizgaismos.

Nu LED jau tikai tīri vizuāli, bet arī LED miglās, kā dienas gaismas man liekas variants tiešām labs, jo nepatērē elekroenerģiju, tāpatās, parasti, kad autiņu atslēdz ieslēdzas miglas, tas jau ksenonu arī baigi čakarē, LED jau mazāk...nu tādēļ es saku jāieliek labs ksenons tuvajās un LEDi miglās, bet, ka tik atkal kļūdu nemet ārā! :crazy:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Decembris 2011, 19:47 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Nav kāds te, kas pa labu šmigas pudeli vai Ls veiktu manam w211 sekojošas lietas!
Tātad vajag ieprogramēt, lai izņemot atslēgu no aizdedzes, stūre, paceltos augšā, kas man bija agrāk, ja ir iespējams arī nebūti, slikti tās funkcija, ka sēdeklis arī pabrauc atpakaļ+ man bija tā, kad atver durvis kāpju ārā iedegas miglas un aizslēdzot mašīnu pēc 15sek. izslēdzas...pieslēdza man pie kompja un nodrāza visas šīs patīkamās fīčas! Pie tā džeka nav vērts man griezties!
Visticamāk, tas ir jādara caur kompi, tādēļ, ja kādam ir tāda pieeja, tad uzklausīšu! ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Decembris 2011, 20:43 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 25. Augusts 2010, 09:51
Atbildes: 2304
Atrašanās vietas: Rīga,Lavija
Mašīna: Mercedes-Benz
Citēt:
08 December 2011 19:47:02 AMGFANS rakstīja:
Nav kāds te, kas pa labu šmigas pudeli vai Ls veiktu manam w211 sekojošas lietas!
Tātad vajag ieprogramēt, lai izņemot atslēgu no aizdedzes, stūre, paceltos augšā, kas man bija agrāk, ja ir iespējams arī nebūti, slikti tās funkcija, ka sēdeklis arī pabrauc atpakaļ+ man bija tā, kad atver durvis kāpju ārā iedegas miglas un aizslēdzot mašīnu pēc 15sek. izslēdzas...pieslēdza man pie kompja un nodrāza visas šīs patīkamās fīčas! Pie tā džeka nav vērts man griezties!
Visticamāk, tas ir jādara caur kompi, tādēļ, ja kādam ir tāda pieeja, tad uzklausīšu! ;)

Par labu "šmigas pudeli" vari tikai sarunāt kādu santehniķi,lai viņš pusnaktī atnāk uz privāto māju un atgaiso centrālās apkures sistēmu :D
Ja reiz esi iegādājies auto,kam par tā funkcionalitāti atbild kompjūters ,nevis viens relejs un trīs dažādu krāsu vadi, tad viennozīmīgi vērts būtu vērsties normalā servisā, kur darbinieki atbild par savu rīcību. Ja turpināsi izmantot "šķūnīšu Fedju" pakalpojumus ,ne pie kā laba tas nenovedīs. Iebrauc kaut vai A.Deglava ielā MBest servisā. Iesaku!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Decembris 2011, 20:53 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
08 December 2011 20:43:51 Daniels rakstīja:
Citēt:

Par labu "šmigas pudeli" vari tikai sarunāt kādu santehniķi,lai viņš pusnaktī atnāk uz privāto māju un atgaiso centrālās apkures sistēmu :D
Ja reiz esi iegādājies auto,kam par tā funkcionalitāti atbild kompjūters ,nevis viens relejs un trīs dažādu krāsu vadi, tad viennozīmīgi vērts būtu vērsties normalā servisā, kur darbinieki atbild par savu rīcību. Ja turpināsi izmantot "šķūnīšu Fedju" pakalpojumus ,ne pie kā laba tas nenovedīs. Iebrauc kaut vai A.Deglava ielā MBest servisā. Iesaku!

Nu vecīt laba pudele maksā no 20Ls-40Ls, tādēļ arī rakstu pudeli jeb Ls!
Turklāt, es domāju, ka šajā portālā netrūks cilvēku, kas nodarbojas ar auto, tādejādi jau biju domājis, vai ir kāds, kas zin ko dara un var iedot savus kontaktus, lai varu piebraukt visu saprogrammēt, Domeniksā un Tuffā, jau uzcenojums tur droši atstāšu savus 100Ls par to visu!
Taču ja iesaki, aizbraukšu uz A.Deglavas! ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Decembris 2011, 21:02 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 18. Marts 2009, 20:46
Atbildes: 260
Citēt:

Visu to pāris minūtēs var izdarīt ar pogām uz stūres. Angļu valodu jau uzstādīji?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Decembris 2011, 21:10 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 04. Oktobris 2007, 19:56
Atbildes: 77
Atrašanās vietas: Tukums, Jelgava
Mašīna: w212 e350 cdi
[quote]
08 December 2011 21:02:36 Clansman rakstīja:
[quote]

Šīs funkcijas tiešām ir ļoti vienkārši ieprogrammējamas, iesaku kopā ar kādu tās uzstādīt, lai pats pēc tam zinātu kā iestatīt. Pašam ir tādas opcijas un arī daudz dažādu citu lietiņu saistībā ar kompi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Decembris 2011, 21:11 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 25. Augusts 2010, 09:51
Atbildes: 2304
Atrašanās vietas: Rīga,Lavija
Mašīna: Mercedes-Benz
Ja tas "kompjūterists" ir caur kompjūteru uzlicis "restore factory settings" , tad protams to visu var atjaunot ar pogām ,kas atrodas uz stūres ( menu, setings,......). Bet,ja ir nojaukta programma, tad gan būs kā būs. Bez normālas programmas atjaunināšanas nu nekādi neiztikt.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 257 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 26  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012