Publicēt atbildi

Re: Motora un kārbas spilveni!

12. Oktobris 2015, 17:41

Neko nezinu par vietējiem tirgotājiem, viņu godaprātu un piegādātājiem. Es visas OEM detaļas tikai pa tiešo no Vācijas, no vācu interneta veikala, nevis no vietējiem.

12. Oktobris 2015, 20:42

Mizx rakstīja:Neko nezinu par vietējiem tirgotājiem, viņu godaprātu un piegādātājiem. Es visas OEM detaļas tikai pa tiešo no Vācijas, no vācu interneta veikala, nevis no vietējiem.

Varbuut var palūgt linku uz veikalu? :)

12. Oktobris 2015, 20:46

Choimis rakstīja:
Mizx rakstīja:Neko nezinu par vietējiem tirgotājiem, viņu godaprātu un piegādātājiem. Es visas OEM detaļas tikai pa tiešo no Vācijas, no vācu interneta veikala, nevis no vietējiem.

Varbuut var palūgt linku uz veikalu? :)

handler.lv Veikala aprakstā viss rakstīts un pats personīgi varu apstiprināt, ka detaļas nāk caur viņu bāzi Vācijā. Ar kurām auto markām ir līgums, to piedāvā, ar ko nav, to nepiedāvā, tāpēc varbūt sortiments atšķiras no vietējo veikalu.

12. Oktobris 2015, 20:59

Kā tad par hendler zini? :mhihi:
ad parts arī gaidīju TRW bremžu diskus no Vācijas, jo tuvākajās noliktavās nekā nebija, un mb oem detaļu noliktava ir Polijā, man oem mb detaļas nāk no arābu emirātiem.

12. Oktobris 2015, 21:36

BenZ rakstīja:

Kā tad par hendler zini? :mhihi:
ad parts arī gaidīju TRW bremžu diskus no Vācijas, jo tuvākajās noliktavās nekā nebija, un mb oem detaļu noliktava ir Polijā, man oem mb detaļas nāk no arābu emirātiem.

Latvijas Mercedes-Benz klubs pietiekami kuplā skaitā bija ekskursijā centrālajā OEM detaļu noliktavā Vācijā, MB detaļas Handler ņem no turienes, bet vienu brīdi mainījās izplatīšanas nosacījumi, šķiet, ka bija prasība pirkt no vietējiem dīleriem par kādu tur fiksētu cenu. Handler.lv tas nebija izdevīgi, MB detaļas vairs nepiedāvāja. Kā tagad Latvijas tirgū nezinu, neesmu skatījies, kas mājas lapā notiek. Savukārt Polijas MB noliktava ir salīdzinoši maza starpnoliktava austrumu virziena tirgum, lai dīleru centri aktuālākās detaļas varētu ātrāk dabūt. Tas viss ir mans darbs, tieši šonedēļ veicu OEM detaļu piegādātāju kontroles, ražošanu un detaļas skatīšos no rīta līdz vakaram un arī nakts maiņās.

02. Februāris 2016, 10:07

Jautājums!
Oriģinālos spilvenus šiem s211 taisīja Vaico - http://www.bestpartstore.co.uk/2219454
Vienkārši skatījos un uzgāju šo, pat nezinu vai šipo uz LV, bet kas it kā ražoja oriģinālus?

Paldies!

02. Februāris 2016, 10:12

Choimis rakstīja:Jautājums!
Oriģinālos spilvenus šiem s211 taisīja Vaico - http://www.bestpartstore.co.uk/2219454
Vienkārši skatījos un uzgāju šo, pat nezinu vai šipo uz LV, bet kas it kā ražoja oriģinālus?

Paldies!

Der zināt vienu lietu, Bosch ražota detaļa MB iepakojumā un Bosch ražota detaļa Bosch iepakojumā, tāpat kā Vaico detaļas, var atšķirties kā diena pret nakti. Ne vienmēr protams. :)

02. Februāris 2016, 11:33

Choimis rakstīja:Jautājums!

Paldies!

Nesen tika pirkti OEM spilveni W211 un W210 — izskatījās pilnīgi, pilnīgi citādi. Sākot jau ar to, ka W211 gumija baltā krāsā. Šādus elementus parasti ražo kādi mazie ražotāji, kas ražo tikai OEM detaļas un ar savu vārdu tādas nemaz netirgo.

02. Februāris 2016, 11:36

Par spilveniem vispār ieteikumu no servisa saņēmu likt tikai dārgā gala spilvenus vai OEM par tādu pašu cenu. Lētākie nekam nederot. Tāpēc arī sapirkos OEM, lai garantija.

05. Februāris 2016, 10:35

Mizx rakstīja:Par spilveniem vispār ieteikumu no servisa saņēmu likt tikai dārgā gala spilvenus vai OEM par tādu pašu cenu. Lētākie nekam nederot. Tāpēc arī sapirkos OEM, lai garantija.

Bet handler.lv nepiedāvā Mercedes detaļas... Kur var nopirkt normālas detaļas?
Publicēt atbildi