04. Februāris 2016, 13:42
Misters X rakstīja:Sejas lifts sākās no 10.06.2006.
10 īpašnieki par neko labu neliecina, protams, tas tikai subjektīvs vertējums.
Mazums, mētāts no viena SIA uz citu...
Ja par w211, tad es personīgi ar tādu budžetu skatītos uz facelift eksemplāriem. 2.2 vai 2.8 CDI motoriem...

Ar tiem pieredzēts daudz, un problēmu bijis maz.
Jāsaka, ka uz ātro iemetot aci ss.lv , visi facelift w211 ir sasodīti overpriced
04. Februāris 2016, 14:04
gunbox rakstīja:Pēc kā var pateikt, ka sbc bloks iet uz beigām vai viņš vienkārši atsaka pie noteikta nolietojuma?
SBC parasti beidzas bez brīdinājuma. Tam ir ieprogrammēts resurss. Pēc noteikta lietošanas skaita jāmaina. Mēdz būt arī citi defekti. Ja kāds speciālists nevar restartēt, tad jāmaina. Ražotājs vispār neparedz restartēšanu, bet tikai maiņu. Lieto meklētāju, ierakstot sbc, par to ir runāts.
04. Februāris 2016, 17:20
Vispār cenas ir neadekvātas dēļ notinumiem. Priekš facelift man budžets par īsu, bet pliku komplektācija nav interesanta. Tad jau tik pat labi var Golf3 paņemt. Pirms facelifta ir ļoti maz ar ekstrām komplektāciju. Es pat teiktu, ka izvēles vispār nav. Ja pirms gadiem astoņiem Vācijā varēja 90% ticēt ko pārdos, tad tagad pat saloni pieder turkiem un visi auto svētdienās uz baznīcu. Tātad no turienes arī maza izredze, ja vien nepērk 2x dārgāk.
Te nav kāds, kurš pārdotu savu kopto un saudzēto auto, kurš bez problēmām nopietnos mezglos spētu neizkrist diagnostikā?
05. Februāris 2016, 15:00
Es pareizi saprotu, ka stūri atlaižot pēc pagriešanās viņai jāatripo pašai uz nulles pozīciju, nevis jāpaliek 5-10% uz vienu pusi?
05. Februāris 2016, 16:02
gunbox rakstīja:Vispār cenas ir neadekvātas dēļ notinumiem. Tad jau tik pat labi var Golf3 paņemt.
Var, bet Golfs nedos nekad tās sajūtas, ko E klase.
05. Februāris 2016, 16:05
gunbox rakstīja:Es pareizi saprotu, ka stūri atlaižot pēc pagriešanās viņai jāatripo pašai uz nulles pozīciju, nevis jāpaliek 5-10% uz vienu pusi?
Auto riteņu sagāzumi ir veidot tā, ka stūrei ir jāatnāk auto taisnvirziena kustības stāvoklī. Ja tas nenotiek, iespējams, ka jābrauc regulēt ģeometrija.
05. Februāris 2016, 16:27
vēlreiz atkārtošu -labu auto būs jāpameklē ilgāk nekā 2-3 mēneši
.gif)
Un nevajag salīdzināties, neviens golfs nedos to drošības un komforta līmeni, ko dod MB E klase. Ja patīk šis auto vizuāli, tad pacieties un gan jau parādīsies tieši tavs auto
.gif)
ja nav noslēpums, kādu motoru meklē ? kādu versiju? Elegance vai Avantgarde?
05. Februāris 2016, 17:07
Bomzis ir un paliks bomzis. Par drošību gan piekrītu. Piedošanu... iepazīstoties ar Mercedes palieku šausmīgi izlepis. Tā teikt - "jāpārdod bikses, jānopērk sulainis".
Meklēju maksimālu komplektāciju. Pliku var uz sitiena kaut tūlīt paķert, tādu ir pietiekami.
Mana pazīšanās ar MB ir labi ja 10 dienas, ko esmu "izpīpējis" tad:
#obligāti - sedans, melns kuzavs (var kāda cita krāsa no tumšajām), dīzelis, automāts, zirgi 150-220, pneimo piekare, beņķi ar gaisa spilveniem, webasto, sēdekļu apsilde, 16" diski
#būtu labi ja būtu - melns ādas salons, apsildāma stūre, bez lūkas.
Un budžetam arī ir griesti un tie ir vēl nedaudz zemāki kā varētu plānot, jo kāds 1k jāatstāj remontiem.
Varbūt es ne to klasi skatos? Varbūt S klase būtu piemērotāka?
08. Janvāris 2017, 22:10
Sveiki vīri!
Esu nobriedis pāriet no sava uzticamā drauga w202 uz w211 sedanu.
Cik zinu atsauksmes ir vairāk labas nekā sliktas. Un visi zināmie, kas ar tādu braukā ir ļoti apmierināti.
Tā kā esmu pircis tikai vienu autiņu, un to pašu no paziņas, gribēju pajautāt kā ir ar tām pirkšanām?
Manuprāt, jau vislabāk tepat LV pirkt, kur var aizdzīt un pārbaudīt pirms pirkt.
Kā ir no LT un GER mašinu dzīšanu? Par cik tas sadārdzina procesu? Nesanāk, mazliet, tādu kaķi maisā pirkt? Varbūt kāds var padalīties ar pieredzi?
Varbūt kāds var ieteikt kādu labu autiņu?
Principā gribētu E270 ar daudz labu komplektāciju (sēdekļi ar atmiņu, CD, DVD, sēdekļu apsildi, kruīza kontroli, parking sensoriem)
Būšu pateicīgs par jebkādu info. Paldies!
08. Janvāris 2017, 22:32
Var gan no de, bet tur bus dargak, w211 viss labak nemt kauna, salidzinlt ar lv kadu tukstoti var ieenonomet, protams var iegrabties, bet lv var iegrabties ari, bet parasti visi tie auto car Lietuvu nonak Latvija ar uzrakstu tikko no DE utt.