Publicēt atbildi

w211

14. Februāris 2015, 07:50

Sveiki!!!pedeja laika ssku skatities uz w211 loti iepaticies!nevaru reali izlemt vai 220,270,320 protams dizeli.gribaas ekonomisku,bet tani pat mirkli lai var iespiest pedali un aizgaja.ko iesakat Mercedes w211 lietotaji.kada izvele butu pareizaaka.

Re: w211

14. Februāris 2015, 11:34

Viss ir relatīvs, vienam liksies, ka 220 CDI uzspiež pedāli un tas lido, citam 63 AMG būs tā, tā — braukt var. Labāk domā par dīzeļa apkopes izmaksām, kas loģiski būs tieši saistītas ar cilindru skaitu. 320 būs labi, 220 nebūs slikti (pedāļa uzspiešanas ziņā), bet toties lētākais variants. Braukt pa lēto un iespiežot pedāli grīdā lidot — tādas kombinācijas reāli nav, ja vien tas nav šefu piešķirts labs auto ar uzņēmuma degvielu. Tikai diez vai te uzņēmumi saviem darbiniekiem dala AMG.

14. Februāris 2015, 13:12

Mizx rakstīja:Viss ir relatīvs, vienam liksies, ka 220 CDI uzspiež pedāli un tas lido, citam 63 AMG būs tā, tā — braukt var. Labāk domā par dīzeļa apkopes izmaksām, kas loģiski būs tieši saistītas ar cilindru skaitu. 320 būs labi, 220 nebūs slikti (pedāļa uzspiešanas ziņā), bet toties lētākais variants. Braukt pa lēto un iespiežot pedāli grīdā lidot — tādas kombinācijas reāli nav, ja vien tas nav šefu piešķirts labs auto ar uzņēmuma degvielu. Tikai diez vai te uzņēmumi saviem darbiniekiem dala AMG.

nu tam 220 cdi ir daudz maz ciesama dinamika vai ir ta ka riktigi vins tups ir?zinu ka 320cdi bus vislabakais varijants skatoties no dinamikas puses,un ko saki par 270cdi?

14. Februāris 2015, 13:30

Motori ir daudz un dažadi vecie rindas OM646(2.2), OM647(2.7) un OM648(3.2) visi labi un uzticami motori, patēriņš gan nav diez ko zems. Pilsētā visi viņi tērēs tikai nedaudz zem 10l ar automātu. Tad nāk jaunāki OM642 ar V6 3.0 motoru, jauda un patēriņš labaks, bet daudz dārgaks remontos, tur sarežģīts ieplūdes kolektors ar dārgiem plasmasas vārstiem. Man visvairāk pie sirds iet 270 modelis tam nav kvēpu filtra un ievedot Latvijā nav lielie nodokļi. Kā arī 5 cyl tomēr ir lētāk nekā 6. Bet kā minuss tas esot skaļākais no ģimenes.

14. Februāris 2015, 13:56

Pievienošos SWATam.
Savulaik E280 CDI tika nosaukts par pirmo dīzeli, kam iekšā beidzot nav jūtams, ka brauc ar traktoru, ārā gan vēl skaļš, bet tas jau pēc feislifta.

220 dinamika, kā jau teicu, subjektīva. Es esmu pieradis pie lieliem benzīna motoriem, man dīzeļi vispār neasociējas ne ar ko dinamisku. (Lielizmēra dīzeļi atkal nav nekādi dīzeļi, ja reiz rij kā benzīnnieki.) Savulaik man tāds bija darba auto Vācijā, sākumā domāju, ka mocīšos pa bāņiem, bet bija tīri OK, jutos kā cilvēks un varēju līst arī trešajā joslā. Jebkurā gadījumā skaties tikai uz automātiem!

14. Februāris 2015, 13:58

SWAT`s rakstīja:Motori ir daudz un dažadi vecie rindas OM646(2.2), OM647(2.7) un OM648(3.2) visi labi un uzticami motori, patēriņš gan nav diez ko zems. Pilsētā visi viņi tērēs tikai nedaudz zem 10l ar automātu. Tad nāk jaunāki OM642 ar V6 3.0 motoru, jauda un patēriņš labaks, bet daudz dārgaks remontos, tur sarežģīts ieplūdes kolektors ar dārgiem plasmasas vārstiem. Man visvairāk pie sirds iet 270 modelis tam nav kvēpu filtra un ievedot Latvijā nav lielie nodokļi. Kā arī 5 cyl tomēr ir lētāk nekā 6. Bet kā minuss tas esot skaļākais no ģimenes.

salidzinot 320cdi dinamiku un 270cdi dinamiku vinja loti atskiras?un degvielas paterins tur laikam kaut kaads litrs vairak vai mazak ja?man piemeram skiet kad 220cdi ir bisku pa vaju prieks tadas lielas masinas ne?

14. Februāris 2015, 14:00

Mizx rakstīja:Pievienošos SWATam.
Savulaik E280 CDI tika nosaukts par pirmo dīzeli, kam iekšā beidzot nav jūtams, ka brauc ar traktoru, ārā gan vēl skaļš, bet tas jau pēc feislifta.

220 dinamika, kā jau teicu, subjektīva. Es esmu pieradis pie lieliem benzīna motoriem, man dīzeļi vispār neasociējas ne ar ko dinamisku. (Lielizmēra dīzeļi atkal nav nekādi dīzeļi, ja reiz rij kā benzīnnieki.) Savulaik man tāds bija darba auto Vācijā, sākumā domāju, ka mocīšos pa bāņiem, bet bija tīri OK, jutos kā cilvēks un varēju līst arī trešajā joslā. Jebkurā gadījumā skaties tikai uz automātiem!

skatos tikai uz automatiem jo pilseta ar manualo negribas pedalus deldet!

14. Februāris 2015, 14:01

vislabakais varijants tomeer ir jaizbrauc ar visiem un kurs iet pie sirds tas jaker ciet!

14. Februāris 2015, 14:10

raivis86 rakstīja:vislabakais varijants tomeer ir jaizbrauc ar visiem un kurs iet pie sirds tas jaker ciet!

Tas būs pareizākais. Piedevām, labāk pērc auto, kas ir pēc iespējas labākā stāvoklī, nekā ieciklējies uz motora tilpumu vai ko tādu, bet pēc tam pa servisiem vien naudu tērē.

14. Februāris 2015, 19:47

raivis86 rakstīja:skatos tikai uz automatiem jo pilseta ar manualo negribas pedalus deldet!

pareizi. Nav ko 21. gadsimtā ar Mešalku ākstīties :pn:

P.S. Ja man būtu pelmeņi, es izvēlētos 3.2L. Man jau patika tā grieze.
Publicēt atbildi