Publicēt atbildi

W211 E270CDI

25. Novembris 2011, 16:31

25 November 2011 16:10:27 AMGFANS rakstīja:
25 November 2011 16:03:49 Tomzs rakstīja:
Šis bija Dinaz variants ko Tu nopirki vai nē?

Kpc tad tā...nē pirms 3gadiem no vāczemes, tā viens saimnieks LV! Arī neizskatījās nabadzīgs, tā jau arī samainījis ko vien var, bremzes viss praktiski jauns, tā jau tik sēdies un brauc!
LV jau vsp 50% lošaras lej kreiso dīzeli un tad pircējiem ir ko brīnīties!

Bremzes taču nemaksā daudz. Diskus var pirkt lētos SWAGus u.c., uzlikas arī. Salīdzinājumā ar sprauslu cenu tas ir nieks.
Tavā gadījumā būtu saprātīgi vadīties pēc paša plāniem attiecībā uz tā auto lietošanu. Ja pēc gada, diviem mainīsi, tad sprauslas nav vērts mainīt visas. Ja plāni ir citādi, tad varbūt vajag, īpaši, ja esi cilvēks, kurš vērtē savu laiku un negrib jādelēties ar vienu un to pašu lietu vairākas reizes.

W211 E270CDI

25. Novembris 2011, 16:47

Pēdējo reizi laboja AMGFANS - 01. Decembris 2011, 20:47, kopā labots 1 reizi.

W211 E270CDI

01. Decembris 2011, 20:49

Sveicināti man uz izmeta brīdinājumu, tātad atslēdziņa un rakstīts HV, AV pārbaude!
Kāds var pateikt ko tas nozīmē?

W211 E270CDI

02. Decembris 2011, 23:12

01 December 2011 20:49:14 AMGFANS rakstīja:
Sveicināti man uz izmeta brīdinājumu, tātad atslēdziņa un rakstīts HV, AV pārbaude!
Kāds var pateikt ko tas nozīmē?

Jā, palasīju es te visus komentus....nu ko lai saka( Gudrīšu netrūkst), bet reāla padoma džekam gandrīz - neviena!:( protams, daži jau bija....arī man kad bija problēma - kāds palīdzēja ;)))). Manam C270 ar 125kW( manuāla kārba, pašmasa 1650- pilna 2175) - patēriņš - reālais jauktā režīmā nu nav vairāk par 6.5 litriem. Braucot pa ceļiem uz 130 - 180 km/h, nu nevaru lielāku patēriņu uz kompja pa kaut kādiem 6,9 dabūt! (tāds ātrums protams ir ļoti reti). Nobraucot ~6000km ( Latvija-Grieķija-Latvija), ņemot vērā, ka tika braukts pa pilsētu, lauku ceļiem un bāni, max ātrums~130-~140km/h, vidējais patēriņs ~5.00 litri. Par pārējo - forsunkām, dačikiem nu gan nevarēsu neko pateikt.! Bet ar patēriņu gan tev ir pilnīgs - čau! Galvenais ko ņem vērā - atrodi labu servisu vai diagnostiķi, jo ņemot un mainot katra teikto - iztērēsi kaudzi naudas ( nav svarīgi vai tās ir daudz vai maz;)). Esmu gan personīgi saskāries, remontējot 320d, gan vēl daudzi apkārt pazīstamie, kuri remontējušies, kaut kādos servisos, un ne arī kaut kādos( veduši forsunkas baudīt uz Valmieru, ja nemaldos, atnāca rezumē, nomainīja dažas pret Jelgavā resaturētām cena ap 90LVL, rezultāta kā nav tā nav-(((, nauda jau izmesta daudz! Pa vidu tam tiek mainītas vēl daudz nevajadzīgas lietas, bet rezultāta nav... Beigās neatceros vairs kur, kaut kāds džekiņš, laikam ne no pilsētas, atrada īsto vainu. Kaut kāds dačiks. Jā, vaina bija tāda - auto(MB vito)nevienmērīgi strādā, dūmo, degvielu ēd...un kaut kas vēl. Nu tā īsti jau tev neko nepateicu , bet ........ Lai veicas! -)

W211 E270CDI

02. Decembris 2011, 23:52

02 December 2011 23:12:38 MareksD rakstīja:
Jā, palasīju es te visus komentus....nu ko lai saka( Gudrīšu netrūkst), bet reāla padoma džekam gandrīz - neviena!:( protams, daži jau bija...

Cien. MarekD, es personīgi nezinu vēl nevienu auto forumu, kur automašīnai no attāluma internetā tiek veikta pareiza un nekļūdīga diagnostika. Tam mums vēl gadus 50 vajadzēs.

W211 E270CDI

03. Decembris 2011, 00:20

Misters X, es dažus zinu ;) Bet tur gan nebūs saus situācijas apraksts un biedriem ir benzīns asinīs(un eļļainas piedurknes) :) + protams runa ir par daudz vecākiem automobiļiem :)

Principā ja cilvēks pats no auto neko nesaprot un pats skrūvēt netaisās tad neredzu jēgu kko diagnosticēt.. lai pēc tam saklausījies "gudrīšu" runas krīt meistaram uz nerviem ? :P

Ar vadības blokiem aprīkotiem auto ir DIAGNOSTIKA PIE VADA :znaika:
Pēdējo reizi laboja Vecais - 03. Decembris 2011, 00:23, kopā labots 1 reizi.

W211 E270CDI

03. Decembris 2011, 00:22

Protams, es zinu, ko tieši Tu domā :)

Bet te ir W211 - ar desmitiem dažādu sensoru, devēju un ar CDI 4.o paaudzi.

W211 E270CDI

03. Decembris 2011, 00:30

03 December 2011 00:20:16 Vecais rakstīja:

diagnostika ukazivajet napravlenije gde iskatj 50%,ostaļnije 50% eto uže opit mastera.

W211 E270CDI

03. Decembris 2011, 00:34

03 December 2011 00:30:36 vabo rakstīja:
03 December 2011 00:20:16 Vecais rakstīja:

diagnostika ukazivajet napravlenije gde iskatj 50%,ostaļnije 50% eto uže opit mastera.

Viss pareizi... BET ar to jau IR jāsāk !
Ja šeit tiktu atrakstītas dotās kļūdas tad vismaz būtu tie kafijas biezumi no kuriem kko var izzīlēt :)

W211 E270CDI

04. Decembris 2011, 19:56

MareksD nav jau tik traki!
Par patēriņu runājot, nelielus uzlabojumus jutu nomainot riepas, no vasaras uz ziemas...man braucot likās ka ar vasaras diskiem nedaudz aizmugurē bremze ķīle, jo uz spalja ceļa apstājoties varēja redzēt, ka nedaudz kūp, kā uzsilušas bremzes...uzliku ziemas diskus, tā problēma pazuda, bet nesaprotu kpc ar vasaras diskiem tā? :hvz:
Nu tgd pilsētā vienalga vidēji 11,5 un šoseja zem 7,5 nav, bet nedaudz labāk liekas ka ir, nu bez diskiem, tika nomainīts gaisa filtrs, degvielas filtrs, kas noteikti patēriņu izmainīt nevarēja!
Teica, ka sprausla esot jāmaina, esmu jau pierakstījies, takā, kas jādara tas jādara, varbūt kkas uzlabosies tad jau redzēs....tik ļoti neuztrauc tā degvielas liešana, bet ka kaut kādus kvēpu filtrus nesačakarē, kā te dzirdēju!
Pie reizes jautājums cik 270CDI motoram eļļu vajag? Jo man patīk pašam nopirkt kvalitatīvu nevis ticēt ko man tur meistars saka, dzirdēju ka 7l, vai pareizi?
Publicēt atbildi