Publicēt atbildi

Re: Pirkt E klasi W211

20. Janvāris 2017, 13:55

Misters X rakstīja:Plash auto bija daudz bagātāka komplektācija :ninja:

To nezinu. Zinu tikai ka viņš nomocījās ar to, ka iepriekšējais saimnieks bija sācis kaut ko mainīt no tā, kas motoram jāmaina, bet ne visu un ne pēc labākās sirdsapziņas izdarījis. Tad grūti saprast, kas īsti jāmaina, kas ne, tehniski piekasīgam cilvēkam.

20. Janvāris 2017, 18:22

Un cita krāsa..... :baigais:

18. Februāris 2017, 17:25

Auto veikmīgi iegādāts no viena ļoti sakarīga foruma biedra! Pretimnākošs, izpalīdzīgs. Vēl puspilnu bāku un jaunas detaļas līdz iedeva. Cepuri nost. Visiem labiem cilvēkiem novēlu no tādiem ļaudīm pirkt savus sapņu auto!

Paldies Richy! :alus: :ata:

18. Februāris 2017, 20:44

bushinjsh rakstīja:Auto veikmīgi iegādāts no viena ļoti sakarīga foruma biedra! Pretimnākošs, izpalīdzīgs. Vēl puspilnu bāku un jaunas detaļas līdz iedeva. Cepuri nost. Visiem labiem cilvēkiem novēlu no tādiem ļaudīm pirkt savus sapņu auto!

Paldies Richy! :alus: :ata:

:O :super:

20. Februāris 2017, 09:27

Ceru, ka tas nebija bildinājums :D Esmu saizņemts :D

02. Augusts 2017, 10:48

Sveiciens MB faniem un entuziastiem.
Atvainojos iepriekš par atkārtošanos un jautājumiem, kas jau puslīdz apspriesti forumā, bet gribējās vēlreiz apkopot informāciju.
Ilgu laiku meklēju sev jaunu auto, beigu beigās nonācu pie MB izvēles. Līdz šim braucu ar Audi, bija arī doma turpināt tradīcijas, bet laiku atpakaļ paziņa iedeva izbraukt ar MB kā rezultatā esmu tagad iemīlējies šajā markā.
Tad nu tā! Konkrēti raugos w211 modeļa virzienā pēc facelifta, 2,2 dzinējs ar 170hp.
1) Kā ar Delphi programmatūru un smidzinātājiem šai versijai, vai nav problēmu?
2) Kādu kārbu izvēlēties?
3) Automāta gadījumā, kādu versiju?
4) Manuāļa gadījumā kā ar divmasu spararatu, cik ilgi kalpo?
5) Kā ar ritošo daļu, cik ilgi kalpo pa mūsu ceļiem?
6) Cik laba ir pneimo piekare?
7) Kā ar pārējām problēmām, kam pievērst lielāku uzmanību apskatot auto?

Paldies jau iepriekš? :)

27. Oktobris 2019, 10:31

Jautājums tāds, vai līdz 6000 eur sanāk labs w211 sedans? Un vai 4matic tur iekļaujas, ja vispār tas ieteicams!?

27. Oktobris 2019, 21:58

Es teiktu, ka sanāk. Un pie tam facelift un arī 4matic, ja to ļoti gribas :D

28. Oktobris 2019, 13:43

Par 4matic grūti komentēt, vienmēr esmu izslēdzis 4matic no sev interesējošiem variantiem.
Bet ja neņem to 4matic vērā kā prasību, tad es teiktu, ka droši var atrast. Tik kā jau vienmēr - jāmeklē, nemētājas. Vēlviena lieta, ko es teiktu - nevar ņemt eksemplārus ar milzīgiem noskrējieniem. Ideāli(bet grūti) - oriģināls 200k km, reālāk - oriģināls 300k km.
Es personīgi pieturos pie teorijas - labāk reāli 300k km, nekā nepierādāmi 200k km, jo tie var būt arī 500k km.

28. Oktobris 2019, 14:33

Par to 4matic ir tā, ka laukos citreiz noder un drošāka braukšana arī ir ziemā.
Publicēt atbildi