Publicēt atbildi

Re: Pirkt E klasi W211

16. Janvāris 2017, 09:55

Misters X rakstīja:nu bet tauta, cik bieži jūs grasāties mainīt sprauslas ? 1 reizi ? un cik ilgi plānojat braukt ar konkrēto auto?

:O :O :O Katrs sevi cienīgs MB braucējs brauc ar Mercedes-Benz līdz tā Joungtimer vai Oldtimer statusam? Tikai tad, noliek garāžā un katras brīvdienas notrauc putekli ar mīkstu lupatiņu. Vai tad ne tā? :crazy:

16. Janvāris 2017, 10:07

Manuprāt, pērkot premium brenda auto, kam ir 10 gadi, ir automātiski jārēķina plus 1- 1.5K EUR remontiem vai neparedzētiem izdevumiem. Naivi ir domāt, ka var nopirkt labu W211 un tur viss kā tikko no rūpnīcas.

Sprauslas? Nu nomaini un lieto to auto vēl savus 300k km, tāpat ar Airmatic. :ata:

16. Janvāris 2017, 14:43

Misters X rakstīja:Sprauslas? Nu nomaini un lieto to auto vēl savus 300k km, tāpat ar Airmatic. :ata:

Fakts.

16. Janvāris 2017, 15:35

Misters X rakstīja:Manuprāt, pērkot premium brenda auto, kam ir 10 gadi, ir automātiski jārēķina plus 1- 1.5K EUR remontiem vai neparedzētiem izdevumiem. Naivi ir domāt, ka var nopirkt labu W211 un tur viss kā tikko no rūpnīcas.

Sprauslas? Nu nomaini un lieto to auto vēl savus 300k km, tāpat ar Airmatic. :ata:

Vidējais pircējs Latvijā parasti nopērk auto pa pēdējo naudu un vēl aizņemas. :pn:

16. Janvāris 2017, 16:05

Vidējais pircējs Latvijā parasti nopērk auto pa pēdējo naudu un vēl aizņemas. :pn:

Fakts! :mhihi:

17. Janvāris 2017, 16:05

Tas šofera sēdeklis ir riktīgs samoģelka.. ja pārdevējs piekrīt vest uz Domeniks pārbaudīt, tad problēmām nevajadzētu būt. Piekritīšu augstāk minētajam komentāram, ka salonu varēja labāk sakopt..

17. Janvāris 2017, 16:37

Domāju, ka viņš ir iešuvis ādu no cita salona. Kvalitatīvs darbiņš :mhihi:

17. Janvāris 2017, 17:36

Atmetu tam variantam ar roku. Ja jau saimnieks nav pacenties salonu uzturēt kārtībā, domāju, ka apakšā nav labāks variants. Bet nu apskate gan ir uz 0 izieta.

18. Janvāris 2017, 09:02

Man ari bija TA pa nullēm, bet nākamajā nedēļā es jau mainīju divus tekošus amīšus un nolūzušu atsperi. Neko viņi tur neredz. Spēj tik čakarēt tautu par nebūtiskiem, bet acīm redzamiem sīkumiem.
Bet to, ka māšīna uz cēļa neturās, viņi neredz.

18. Janvāris 2017, 10:24

Richy rakstīja:Man ari bija TA pa nullēm, bet nākamajā nedēļā es jau mainīju divus tekošus amīšus un nolūzušu atsperi. Neko viņi tur neredz. Spēj tik čakarēt tautu par nebūtiskiem, bet acīm redzamiem sīkumiem.
Bet to, ka māšīna uz cēļa neturās, viņi neredz.

Reāli jau 10 min. laikā diagnostiku uztaisīt nevar. Tikai tāda aptuvena, virspusēja apskate, lai nākamjā krustojumā auto nesadalās reizinātājos. Normāli, piemēram, diagnostika pie dīlera, aizņem vismaz pāris stundas. Un tāpat visu nevar atrast un kaut kas izpeld vēlāk.
Publicēt atbildi