Publicēt atbildi

Re: Motora un kārbas spilveni!

05. Februāris 2016, 10:49

Oriģinālās detaļas piedāvā e-parts.v, autospares.lv, MBBus vai arī Domenikss.
Starpcitu autospares.lv ir samērā labs katalogs, kurā meklēt oriģinālo detaļu numurus.
Vari jau apjautāties arī šeit, iemetot konkrētos detaļu numurus, varbūt atrodas kāds, kurš var piedāvāt detaļas par labākām cenām. :)

05. Februāris 2016, 11:20

benzman rakstīja:Oriģinālās detaļas piedāvā e-parts.v, autospares.lv, MBBus vai arī Domenikss.
Starpcitu autospares.lv ir samērā labs katalogs, kurā meklēt oriģinālo detaļu numurus.
Vari jau apjautāties arī šeit, iemetot konkrētos detaļu numurus, varbūt atrodas kāds, kurš var piedāvāt detaļas par labākām cenām. :)

Mani interesē abi spilveni:

a2112403017
a2112400317

LEMFÖRDER maksā ap 60-70, oriģinālais aptuveni 103, servisā par LEMFÖRDER teica 90...
Ir jēga pirkt originālo, it kā starpība jau nav liela salīdzinoši

05. Februāris 2016, 11:39

Lemforderi varētu Tev dabūt aptuveni pa 50 eiro katru.

05. Februāris 2016, 12:43

Normāls servisa cenas uzskrūvējums par detaļu cena x2. :doh:

07. Februāris 2016, 22:06

Choimis rakstīja:
benzman rakstīja:Oriģinālās detaļas piedāvā e-parts.v, autospares.lv, MBBus vai arī Domenikss.

Mani interesē abi spilveni:

a2112403017
a2112400317

LEMFÖRDER maksā ap 60-70, oriģinālais aptuveni 103, servisā par LEMFÖRDER teica 90...
Ir jēga pirkt originālo, it kā starpība jau nav liela salīdzinoši

Pagājušā gada cenās tie spilveni maksāja ~85 EUR gabalā. Par Lemforder man gan ir ļoti slikts priekšstats palicis, detaļas pat vizuāli diena pret nakti, salīdzinot ar OEM. 4 no 3 svirām pa 10000 km nomainīja kā garantiju, vienu atteica, jo esot pats mehāniski sabojājis. OEM sviras tam pašam auto kalpoja pie 100000 km un tagad atkal uzliktas OEM, kaut izmaksāja pāris reižu dārgāk.
Publicēt atbildi