30. Oktobris 2020, 10:05
30. Oktobris 2020, 12:21
31. Oktobris 2020, 19:45
31. Oktobris 2020, 20:16
Bux_ rakstīja:Vecīt! Es gan tādu gribētu. Zinu ka dzinējam ar ķēdi sūdi, bet kad samaina tad viss ok.
31. Oktobris 2020, 20:40
31. Oktobris 2020, 21:21
Mizx rakstīja:Bux_ rakstīja:Vecīt! Es gan tādu gribētu. Zinu ka dzinējam ar ķēdi sūdi, bet kad samaina tad viss ok.
Kad samaina un ne tikai ķēdi, bet arī visus zobratus, spriegotājus un bla bla bla spaini citu detaļu, tad viss super — ideāls auto! Līdz paiet zobsiksnai līdzvērtigs nobraukuma intervāls un process ar 1500 EUR atkārtojas. Tur neko nevar darīt — šim motoram ķēdi jāmaina kā citiem auto zobsiksnu, bet diemžēl par pilnīgi citām izmaksām. Citādi jau viss super un auto būtu labs!
31. Oktobris 2020, 22:45
eils rakstīja:Mizx rakstīja:Bux_ rakstīja:Vecīt! Es gan tādu gribētu. Zinu ka dzinējam ar ķēdi sūdi, bet kad samaina tad viss ok.
Kad samaina un ne tikai ķēdi, bet arī visus zobratus, spriegotājus un bla bla bla spaini citu detaļu, tad viss super — ideāls auto! Līdz paiet zobsiksnai līdzvērtigs nobraukuma intervāls un process ar 1500 EUR atkārtojas. Tur neko nevar darīt — šim motoram ķēdi jāmaina kā citiem auto zobsiksnu, bet diemžēl par pilnīgi citām izmaksām. Citādi jau viss super un auto būtu labs!
Stop Bull Sh*ting.. Es kaut ka neatceros , ka Tev būtu bijis auto ar M272.
M272 ir labs dzinējs , tieši tā pat ka M273 .
Esmu nobraucis vairāk ka 45k km ar 221. Ar dzinēju problēma ir bijusi 1x. Kad nomainīju elektro magnētus dzinējam. Daži “speci” teica ka jamaina esot kede...
Mizx pietiek biedēt cilvēkus un izplatīt fake info “viena tante teica”