22. Marts 2016, 20:31
Nu tā, šodien plkst. 10:20 sieva nopirka man to E350 4matic. Tātad Plashs ir atgriezies.
Mersis tika paņemts tāpēc, ka lai nu ko, bet 1200 EUR par Jaguāra ievešanu mūsu banānu republikā VIDs no manis redzēs tikai tad, kad pūcei aste ziedēs!
Tā kā pāris mēnešu laikā neviens cits pircējs neatradās, nokaulēju uz 5k EUR + 0,5 par AMG riepojumu vasarai. Nezinu, vai īsts disku raksts, bet izskatās solīdi.
Pirku pa lēto ar domu, ka jebkurā gadījumā viss būs jāmaina, kā vienmēr
.gif)
SBC nav mainīts, lūka nestrādā kopā ar plafonu, un dzinējā ir sadaleņu dzenis uz aukstu motoru.
Nezinu, vai esmu iepircies vai ne. Tad jau redzēs. Bet te, Vācijā, līdzvērtīgs auto normālā stāvoklī maksā 10k.
Vismaz es zinu, ka 175k km ir daudzmaz reāli, ja čaļi negrozīja rādījumus katru gadu pirms skates. Latvijas auto, tā teikt, ar visiem izrietošajiem faktoriem.
Laikam jau veiksmīgi varat sākt man ieteikt, kur dabūt sadaleņu variatorus vismaz testam un kā labāk risināt "plafona" problēmu.
SBC, domāju, nedegs vel pāris gadus. Cik noprotu, viss sākas vidēji pēc 250k km. Ja degs, domāsim, ko darīt.
Nedēļas nogalē atvilkšos mājās, sestdien notiks eļļas maiņas tuss un auto laizīšanas process ar šašlikiem uzkodās. Ja kāds vēl atceras, kur atrodas garāža, laipni lūgti piebiedroties uz vakara pusi.
Tikai piesakieties iepriekš, lai zinu, cik šmorējamā ņemt

So - welcome home!