Publicēt atbildi

Re: T modelja aizmugureejais paarvalks

25. Janvāris 2015, 11:51

Elektronika gļuko... tur viss uz CAN tīkla moduļiem strādā, nav gluži tā ka nospied pogu un tā savienota ar slotiņu. Ja pareizi esmu izpētijis tad aizmugurējais CAN modulis ir bagāžniekā kreisā pusē pie drošinātājiem, bet šaubos ka kaut ko tur ieraudzīsi.

25. Janvāris 2015, 12:02

SWAT`s rakstīja:Elektronika gļuko... tur viss uz CAN tīkla moduļiem strādā, nav gluži tā ka nospied pogu un tā savienota ar slotiņu. Ja pareizi esmu izpētijis tad aizmugurējais CAN modulis ir bagāžniekā kreisā pusē pie drošinātājiem, bet šaubos ka kaut ko tur ieraudzīsi.

Ka varetu but,ka neko ipasu ar neieraudzis..
Isti ta problema netrauce.. bet tagad vismaz celona cieta aptuveni skaidra

25. Janvāris 2015, 14:15

Nu vizuālu bojājumu nebūs... tas jau dators... un diezgan specifisks, ko tu ar viņu iesāksi, pat nomainīt viņu bez pieslēgšana pie datora nevar. Un varbūt vaina nav viņā, bet citā CAN modulī. Viņi kopā ir vismaz 4.

25. Janvāris 2015, 16:13

Par logu tīrītāju un lietus sensoru jau principā izskaidroja. Nostrādā 1x ja ir automātiskais režīms, ja kaut sekundes daļu trāpa "R" kārbas pozīcijā un ir kaut kāds "sensora tests", kāpēc tas vienu reizi nostrādā. Lai nenostrādātu, tad lietus sensora režīms būtu jāizslēdz bet vēl pirms auto nolikšanas un motora izslēgšanas — lai paspēj saprast, ka viss atslēgts. W210 tas ir tāpat vai vismaz ļoti līdzīgi. Ja negribas bieži mainīt slotiņas, tad vienkārši jāatceras atslēgt automātiku jau piebraucot pie mājas.

25. Janvāris 2015, 18:57

Mizx rakstīja:Par logu tīrītāju un lietus sensoru jau principā izskaidroja. Nostrādā 1x ja ir automātiskais režīms, ja kaut sekundes daļu trāpa "R" kārbas pozīcijā un ir kaut kāds "sensora tests", kāpēc tas vienu reizi nostrādā. Lai nenostrādātu, tad lietus sensora režīms būtu jāizslēdz bet vēl pirms auto nolikšanas un motora izslēgšanas — lai paspēj saprast, ka viss atslēgts. W210 tas ir tāpat vai vismaz ļoti līdzīgi. Ja negribas bieži mainīt slotiņas, tad vienkārši jāatceras atslēgt automātiku jau piebraucot pie mājas.

Ta ari varetu but ka paliek ieslegts un nomet garaza..
Neesmu piefiksejis kad ir ieslegts un kad izslegts palicis..
Jo katru reizi nenoslauka pa sauso..

Re: T modeļa aizmugurējais pārvalks -W211

18. Jūlijs 2017, 21:06

vai tiki skaidriibaa ar to aizkaru aizmuguree? man arii estraada vsp nereaagee?
un plus man veel nepievelk bagaznieka vaaku(mitorins ruic, bet nepievelk) tikai ar roku var aizstaisiit vai kaads zin kad vareetu buut par vainu?

un vai var iemest video ar to aizkara motorinju utml?

19. Jūlijs 2017, 08:49

man ar tas pārvalks nevelkas augšā. kapa klusums. taču prisoska bagāžniekam iet.

vienam citam S211 tāpat kā pieminēts Tev - motors rūc, bet nestrādā. un vēl šad tad nevar atvērt bagāžnieku vispār.

internetā biju atradis šo:

kas varētu izskaidrot, ka motori griežas un nekas nenotiek.

23. Oktobris 2017, 10:21

saistībā ar tēmas virsrakstu - palīdzēja akumulatora atvienošana uz brīdi un tagad pārvalks braukā turp/šurp kā vajag.
forumos raksta, ka tas ir īslaicīgs prieks un pēc kāda laika atkal nedarbojas. redzēsim :)
Publicēt atbildi