07. Decembris 2014, 15:04
Kaa straadaa bagaznieka paarsegs, lai atverot vaaku, vinsh uzbrauktu pa to liisti taa smuki uz augshu?
07. Decembris 2014, 15:19
Kāda līste? Tam tak nav nekādi motoriņi, kas varētu nestrādāt? Ja vāks neturas vaļā, tad jāpērk jauns pacelšanas mehānisms.
07. Decembris 2014, 18:18
Mizx rakstīja:Kāda līste? Tam tak nav nekādi motoriņi, kas varētu nestrādāt? Ja vāks neturas vaļā, tad jāpērk jauns pacelšanas mehānisms.
Viņš domā to pārvalku, kas nosedz bagāžas nodalījumu. Tam gan ir motoriņš iekš w211.
07. Decembris 2014, 18:23
C180 rakstīja:Mizx rakstīja:Kāda līste? Tam tak nav nekādi motoriņi, kas varētu nestrādāt? Ja vāks neturas vaļā, tad jāpērk jauns pacelšanas mehānisms.
Viņš domā to pārvalku, kas nosedz bagāžas nodalījumu. Tam gan ir motoriņš iekš w211.
Ā, tas? Tam tiešām jāsāk ar motoriņa pārbaudi.
07. Decembris 2014, 21:15
Ir lieta taada ka nestradaa arii aizmugureejais logu tiiriitaajs, mosk kka saistiiti, vai pilniigi nesaistiitas lietas?
Un es kka nevaru dabuut vienu pusi iekshaa tanii itkaa vietaa, kurai butu jaiet uz augshu, laikam tik japajauta mutiska konsultaacija kaada no servisiem! It kaa nav nekas taads, bet patiikamaak jau ka viss stradaa
07. Decembris 2014, 21:21
Vienmēr ir variants par drošinātājiem. Nezinu, kā tie W211 saistīti.
08. Decembris 2014, 12:52
Motors ir griestos pa vidu, viens uz abām trosēm, internetā var atrast daudz sūdzību par šo sistēmu, man viņa strādā tikai zem -20°C lai tiktu klāt tur daudz apšuvuma jānoņem.
24. Janvāris 2015, 23:05
Choimis rakstīja:Ir lieta taada ka nestradaa arii aizmugureejais logu tiiriitaajs, mosk kka saistiiti, vai pilniigi nesaistiitas lietas?
Un es kka nevaru dabuut vienu pusi iekshaa tanii itkaa vietaa, kurai butu jaiet uz augshu, laikam tik japajauta mutiska konsultaacija kaada no servisiem! It kaa nav nekas taads, bet patiikamaak jau ka viss stradaa
.gif)
Par loga tiritaju aizmugure ar sad tad uznak kaut kads gluks..
Ir reizes kad iesledzot aizdedzi pats 3x noslauka...
Un ta katru reizi tik kad iesledz aizdedzi..
Tad ar pogu iesledz un izsledz ta atkal ir miers..
Parsvara noverots kad iepriekseja diena ir lietots aizmugures logu tiritajs
24. Janvāris 2015, 23:49
Ja ir aktivizēts lietu sensors, tad liekot robā R slauka aizmuguri, man ir gadījies ka noslauka sausu stiklu bet ne vairāk par 1 reizi.
25. Janvāris 2015, 10:54
SWAT`s rakstīja:Ja ir aktivizēts lietu sensors, tad liekot robā R slauka aizmuguri, man ir gadījies ka noslauka sausu stiklu bet ne vairāk par 1 reizi.
Lietus sensors ir..
Bet uz "R" strada tik ja ir ieslegti ari prieksejie kaut uz intervalu..
Bet tas kad sausu stiklu noskrape iesledzot aizdedzi ir no ritiem garaza.. bet ne vienmer. Tik ja iepriekseja diena ir lietots aizmugures tiritajs.