Switch to full style
Publicēt atbildi

drenāžas

04. Novembris 2017, 20:44

sveiki!
vai ir kaads zin kur mb w211 universaalim 2003 gada ir udens drenazas? gribas patiiriit-profilaksei?

p.s.
veel interese-vai atvienojot sbc akumulatoru uz apm 10 min un pieliekot atpakal nemetiis kadu kludu aara?

Re: drenāžas

04. Novembris 2017, 21:22

Man arī tur krājās ūdens.... diemžēl arī nezinu kur tie caurumi....

04. Novembris 2017, 22:40

Nonemt priekšeji riteni, nonemt plastmasas aizsargu (durvju puse) un tur bus redzams!

Aptuveni ta:

04. Novembris 2017, 23:06

SWAT`s rakstīja:Man arī tur krājās ūdens.... diemžēl arī nezinu kur tie caurumi....

pats izraknjaajos-drenaazas atrodas aizmuguree-zem tepecha(zem rezerves ritena) un prieksaa labajaa pusee zem dublusarga (tas kurs sanaak tiesi zem sbc akumulatora)

04. Novembris 2017, 23:08

MB-190 rakstīja:Nonemt priekšeji riteni, nonemt plastmasas aizsargu (durvju puse) un tur bus redzams!

Aptuveni ta:

jap-paldies - taa arii tiiriiju-kkas liidziigs kaa video man bija!

joprojam paliek aktuaals jaut. par sbc akumulatoru vai - var vinju taa atvienot un pievienot bez sekaam un kompja?

05. Novembris 2017, 14:40

Par akumulatoru atvienošanu visi brīdinājumi ierakstīti lietotāja instrukcijā. Ja brīdinājuma nav, tad var. Instrukciju vajadzētu varēt arī internetā atrast. W204 akumulatoru atvienot drīkst tikai uz īsu brīdi, bet, cik atceros, W211 laikam vēl varēja. Bet labāk meklē oficiālo instrukcju.
Publicēt atbildi