15. Oktobris 2016, 16:19
īsumā, vai uzturēšanas ziņā ir liela atšķirība starp pneimo piekari un bez ? Cik sapratu, pneimo ir tikai amortizatori? Viņiem regulējams stāvoklis?
paldies
15. Oktobris 2016, 20:07
Atšķirība milzīga. Man negribās vairs nevienu MB bez Pneimo, par spīti izmaksām.
24. Novembris 2016, 16:38
atstājot uz nakti nelīdzenā vietā, no rīta nākas konstatēt, ka viena puse ir nolaidusi
tajā pat laikā atstājot uz līdzenas vietas (asfalts) ir viss ok .
iesakiet ilgi nemeklēt un nezīlēt, marš uz Garkalni?
24. Novembris 2016, 17:33
Artos rakstīja:atstājot uz nakti nelīdzenā vietā, no rīta nākas konstatēt, ka viena puse ir nolaidusi
tajā pat laikā atstājot uz līdzenas vietas (asfalts) ir viss ok .
iesakiet ilgi nemeklēt un nezīlēt, marš uz Garkalni?
Universālis bez airmatic??? Ja jā, tad man viņš dara tā pat ja 3 dienas neaiztiek, bet tikai ja ir nelīdzena vieta. Servisā teica ka spilvens jāmaina, ja man tas traucējot.
25. Novembris 2016, 12:11
Ja šodien netraucē, tad rīt sitīs pa maku sāpīgāk. Šī sistēma nepacieš braukšanu ar "nebūtiskiem defektiem". Tā drīkst tai vai nu strādāt ideāli, vai labāk auto nelietot.
25. Novembris 2016, 12:45
jā, negribas iebraukt lielākās auzās, ja tagad to var izlabot pa salīdzinoši mazākām izmaksām.
lasos labas atsauksmes par Garkalni, tā ir, akceptējiet un var tur griezties?
26. Novembris 2016, 16:01
Servisā neko tādu gan neteica, ka būtu steidzami jālabo. Un defekts esot kaut kādā vārstā, kurš atsevišķi nemainās.
26. Novembris 2016, 16:05
Varbūt, ka serviss tās sistēmas pieradis labot Land Rover, kur viss vienkārši un droši / lēti, atšķirībā no MB. Man visi MB servisi teikuši, ka ar šo hidraulisko sistēmu defektu nedrīkst braukt nekur tālāk kā līdz servisam un tad arī padomājot, vai būs OK. Bojāts vārsts ir nopietni, var nobeigt kompresoru ar pārslodzi - tam visu laiku jāpumpē, jo vārsti nestrādā.
26. Novembris 2016, 16:21
To teica serviss, kas tikai labo MB.
27. Novembris 2016, 13:48
Artos rakstīja:jā, negribas iebraukt lielākās auzās, ja tagad to var izlabot pa salīdzinoši mazākām izmaksām.
lasos labas atsauksmes par Garkalni, tā ir, akceptējiet un var tur griezties?
garkalne... hmm- neatceros vai garkalne.. ja tas ir tas, kantoris, kur pie stūres ir slāvu tautības onkulis un kur restaurē/taisa tos spilvenus/kompresorus, tad iesaku!
runāju ar vienu w164 īpašnieku- šis ņemot tur spilvenus pa 150 EUR/gab un kompresoru pa 250 EUR
mašīna pirkta jauna LV. nobraukums normāls\
nu nav ko baidīties no tās pneimo piekares. komforts tiešām pārsit izmaksas.
ja ir caurums un krīt lejā diennakts laikā, tad tiešām iesaku meklēt noplūdi. bieži vien noplūde ir savienojumos/kontūros, kas ir salīdzinoši mazas izmaksas.