Publicēt atbildi

Re: SBC atgaisošana

17. Marts 2020, 22:35

Benzman rakstīja:Suporta virzulis ir atsperotā masa tikai caur riepas amortizāciju un suporta virzuļa blīvējošo manžeti.
Citiem vārdiem sakot, braucot pa bedrēm suporta virzulis kratās un jo tas ir smagāks, jo vairāk apdauzās ap suporta sienām. Atkarīgs no suporta konstrukcijas, bet daudziem suportiem tā ir raksturīgā kaite, ka virzulītis apdauzās kā rezultātā bojājās tā virsma.

mmm, par to es nebiju iedomājies. Bet nu cerams, ka tuvākajos gados nevajadzētu izlīst šai problēmai.

18. Marts 2020, 09:22

RTXs rakstīja:
Benzman rakstīja:Suporta virzulis ir atsperotā masa tikai caur riepas amortizāciju un suporta virzuļa blīvējošo manžeti.
Citiem vārdiem sakot, braucot pa bedrēm suporta virzulis kratās un jo tas ir smagāks, jo vairāk apdauzās ap suporta sienām. Atkarīgs no suporta konstrukcijas, bet daudziem suportiem tā ir raksturīgā kaite, ka virzulītis apdauzās kā rezultātā bojājās tā virsma.

mmm, par to es nebiju iedomājies. Bet nu cerams, ka tuvākajos gados nevajadzētu izlīst šai problēmai.

Man nav nācies novērot ka virzulis būtu apdauzījies parasti apskādē tikai izņemšanas prcesā gumijas tam apkārt ir diez gan biezas. Lielākā problēma ir tas ka sāls tiek pie gumijas sēžas vietām. Alumīnijam tas veido korozijas slāni kas mēdz nedaudz piepacelt gumiju un var sākt sulot, iesprūst virzulītis, gumija plaisāt... Tā pat arī suporta jūtīgajās vietās veidojas oksidācija. Labāk nomainīt visu suportu aftermarketam cena ļoti pieņemama un atkrīt čakars ar diviem virzuļiem utt..

18. Marts 2020, 12:24

Par suporta virzuli rokat nepareizajā virzienā. Atbilde ir pa visam vienkārša, virzulis tur oriģināli nāk keramisks, arī saskāros, gandrīz nopirku remonta, bet beigās labu lietotu suportu.
Publicēt atbildi