03. Marts 2020, 11:42
03. Marts 2020, 18:44
03. Marts 2020, 19:43
08. Marts 2020, 10:04
17. Marts 2020, 11:11
17. Marts 2020, 12:53
RTXs rakstīja:Vakar džeks uzlika remkomplektu supportam. Nu un tad sākās doma kā atgaisot. Kompja procedūra saka, ka izdzīs visu šķidrumu, ko negribējās. Izdomājām pa vecam - es vienkārši paspaidīju pedāli, līdz nenāca gaiss, aktivizēju sbc sistēmu, erroru nebija. Pabraukāju, pabremzēju, itkā problēmu nav. Varētu būt, ka viss šādā veidā arī veiksmīgi būs beidzies?
17. Marts 2020, 13:06
A_C rakstīja:RTXs rakstīja:Vakar džeks uzlika remkomplektu supportam. Nu un tad sākās doma kā atgaisot. Kompja procedūra saka, ka izdzīs visu šķidrumu, ko negribējās. Izdomājām pa vecam - es vienkārši paspaidīju pedāli, līdz nenāca gaiss, aktivizēju sbc sistēmu, erroru nebija. Pabraukāju, pabremzēju, itkā problēmu nav. Varētu būt, ka viss šādā veidā arī veiksmīgi būs beidzies?
Personīgi neesmu pat vēris ar kompi vaļā vārstus, vienkārši ar kāju pumpējot atgaisojas bez problēmām. Izbrauc kārtīgu testdrive, izsildi bremzes atgaiso vēl mazliet vai nav kāds burbulis aizķēries un vajadzētu būt ok.
17. Marts 2020, 16:43
RTXs rakstīja:A_C rakstīja:RTXs rakstīja:Vakar džeks uzlika remkomplektu supportam. Nu un tad sākās doma kā atgaisot. Kompja procedūra saka, ka izdzīs visu šķidrumu, ko negribējās. Izdomājām pa vecam - es vienkārši paspaidīju pedāli, līdz nenāca gaiss, aktivizēju sbc sistēmu, erroru nebija. Pabraukāju, pabremzēju, itkā problēmu nav. Varētu būt, ka viss šādā veidā arī veiksmīgi būs beidzies?
Personīgi neesmu pat vēris ar kompi vaļā vārstus, vienkārši ar kāju pumpējot atgaisojas bez problēmām. Izbrauc kārtīgu testdrive, izsildi bremzes atgaiso vēl mazliet vai nav kāds burbulis aizķēries un vajadzētu būt ok.
runa ir tieši par W211 ar SBC?
17. Marts 2020, 18:25
A_C rakstīja:Manā gadījumā par CLS bet sistēma viena. Es gan lai lieki nepačkātos trubiņām vienmēr uzlieku korķīšus tiklīdz atvienoju suportu.
Tā pat arī W221 mainot suportus pret jauniem nebija nekādu problēmu. Man liekas ka šiem aparātiem nav īsti ieteicams likt remkomplektu kā tādu.
17. Marts 2020, 22:13