Publicēt atbildi

Comand ieslēdzas nokavējoties

09. Jūlijs 2020, 09:38

Sveiki,
Parādijās gļuks, Comand NTG1 slēdzas iekšā ar nokavēšanos. Citreiz uzreiz iedarbinot mašīnu ieslēdzas, bet pēdējā laikā paiet kādas minūtes līdz viņš ieslēdzas.
Varbūt kāds ir saskāries ar ko līdzīgu un zina kur vaina jāmeklē?

Re: Comand ieslēdzas nokavējoties

14. Jūlijs 2020, 10:01

Nevarēšu pateikt, kas par vainu, bet mana pieredze bija tāda.
Arī command sāka slēgties iekšā ar nokavēšanos, vēlāk likās, ka ieslēdzoties baigi bremzē, t.i. nospiežot kādu pogu - reaģē ar vairāku sekunžu aizturi. Pārgāja tajā, ka brīžiem neslēdzās vispār iekšā. Un beidzās ar to, ka vairs vispār neslēdzās iekšā. Periods, kura laikā tas viss notika bija aptuveni gads, ja ne vairāk. Nomainīju command un tagad viss strādā, attiecīgi šobrīd vainoju pašu command unit.

14. Jūlijs 2020, 10:10

johnnybgoode rakstīja:Nevarēšu pateikt, kas par vainu, bet mana pieredze bija tāda.
Arī command sāka slēgties iekšā ar nokavēšanos, vēlāk likās, ka ieslēdzoties baigi bremzē, t.i. nospiežot kādu pogu - reaģē ar vairāku sekunžu aizturi. Pārgāja tajā, ka brīžiem neslēdzās vispār iekšā. Un beidzās ar to, ka vairs vispār neslēdzās iekšā. Periods, kura laikā tas viss notika bija aptuveni gads, ja ne vairāk. Nomainīju command un tagad viss strādā, attiecīgi šobrīd vainoju pašu command unit.

Man bija stipri līdzīgs gļuks, bet vainīgs bija bluetooth bloks bagāžniekā

23. Jūlijs 2020, 14:54

RTXs rakstīja:
johnnybgoode rakstīja:Nevarēšu pateikt, kas par vainu, bet mana pieredze bija tāda.

Man bija stipri līdzīgs gļuks, bet vainīgs bija bluetooth bloks bagāžniekā

Piefiksēju, ka problēma uzrodas, kad ārā kļūst vēsāks. Ja ārā ir gana karsts, problēma netiek novērota.
Publicēt atbildi