Publicēt atbildi

Elektroniskās atslēgas baterījas.

01. Jūlijs 2020, 12:43

Sveiki! Manam Mercedes E270 2003. gada ir tikai viena elektroniskā atslēga. Visu laiku baidos kas notiks kad viņa nosēdīsies. Ir kas saka ka tikai durvis viņa kontrolē, pašu mašīnu varēšot iedarbināt ar tukšu atslēgu un ir kas saka ka nevarēs. Kā ta tur īsti ir? varēšu es iedarbināt vai nē?

Re: Elektroniskās atslēgas baterījas.

01. Jūlijs 2020, 16:58

Tev ir keyless go?

01. Jūlijs 2020, 17:04

Ja ar to Tu domā auto iedarbināšanu ar pogu tad nē. Man ir plastmasas atslēga kas jaievieto tāpat kā vecās atslēgas un japagriež. Dzirdēju ka daži viņas dēvē par "zivtiņām"

01. Jūlijs 2020, 18:09

pašam savs auto nav tagad pieejams uz pāris dienām, tāpēc Tavā vietā nevaru notestēt.

Durvis - ja nav mainīta slēdzene(vai sačakarēta) var atvērt ar fizisku atslēgu, kura atrodas "zivtiņā". Izņemas elementāri, notestē.

Pielaišana - arī notestē. Izņem baterijas no atslēgas un pamēģini. Rekur video kā izņemt baterijas: https://youtu.be/r4VbN4nOvkM
Baterijas samērā standarta - 2 gabalas CR2025, nav īpaši retas.

Paša pieredze: nesen pēc nopirkšanas biju auto noparkojis vairāk kā uz 24h, vēlā naktī pēc darba devos pie tā, pults nestrādāja(no sākuma nesapratu, ka tās ir baterijas), nevarēju atslēgt. Atslēdzu ar fizisko atslēgu un aizdedzē atslēga strādāja(nezinu, vai pietika bačām pēdējā lādiņa, vai tiešām startējas bez bačām). Bačas nākamajā dienā nomainīju un viss strādā vēljoprojām.

02. Jūlijs 2020, 10:49

Paldies par atbildi. Tagad tikai pēdējais mans jautājums. Kad izņemšu un ielikšu baterijas atpakaļ man nevajadzēs sinhronizēt atslēgu ar auto? Servisā man uz šo atbildēja "var gadīties"

02. Jūlijs 2020, 12:25

dzenis007 rakstīja:Paldies par atbildi. Tagad tikai pēdējais mans jautājums. Kad izņemšu un ielikšu baterijas atpakaļ man nevajadzēs sinhronizēt atslēgu ar auto? Servisā man uz šo atbildēja "var gadīties"

Es nekā nedarīju, abām atslēgām nomainīju baterijas un viss strādā.

02. Jūlijs 2020, 12:35

Skaidrs. Tagad prāts man mierīgāks, paldies.

03. Jūlijs 2020, 11:13

Ja veco bateriju izņemsi un jauno uzreiz ieliksi, tad nekam sliktam nebūtu jānotiek. Ja bateriju izņemsi un tā atstāsi uz nedēļu, tad var gaidīt problēmas.
Publicēt atbildi