Publicēt atbildi

Nepievelk bagāžnieka vāku.

16. Februāris 2017, 12:26

Sveiki!
Redzu, ka šāds raksts jau bijis, bet pirms 2 gadiem.
Man ir tāda problēma, ka man nepievelk bagāžnieka vāku, tāpat arī atverot, štorku neceļ uz augšu un kad uzsāku kustību, displejā izmet, ka ir vaļā bagāžnieks, lai gan fiziski es to esmu aizstaisījis pats. Kas varētu būt par vainu? Vienā vietā man teica, ka slēdzene jāmaina, otrā man teica, ka jāskatās aizmugurējo vadības bloku, ka tur atradīsies vaina.

Re: Nepievelk bagāžnieka vāku.

16. Februāris 2017, 13:16

Pēc loģikas, drīzāk defekts slēdzenē, tajā sensori pagalam. Secinu pēc tā, ka bagāžnieku esi aiztaisījis, tas ir ciet, bet rādās, ka būtu vaļā.

21. Jūlijs 2017, 12:55

vai atrisinaaji probleemu?
man arii nepievelk bagaznieka vaaku, tikai skan motorins.

01. Oktobris 2017, 16:34

Neatrisināju. Saka, ka jāmaina slēdzene. Man pat nerūc motoriņš. Man arī štorka neceļas augšā atverot bagāźnieku+ uzsākot braukt displejā katru reizi iedegās brīdinājums, ka bagāžnieks ir vaļā, lai gan fiziski ir ciet

01. Oktobris 2017, 16:39

Man arī štorka nestrādā, vienu reizi pie -25°C sāka strādāt 2 gadus atpakaļ. Cik meklēju internetā, tad laikam tur jāmaina tas motors.

10. Jūlijs 2019, 10:05

pirms kāda laika arī saskāros ar šo. pievilka pa retam un beigās nepievilka pavisam.
pa kreisi motors strādā. pa labi, kurš atbild tieši par pievilkšanu - nē.
Attēls

šeit pats vaininieks un tā kods: 22003580 1020360 3L1616 vai trunk lid luggage lock motor vai 22003580 1020360 atrod internetā pēc šī.
Attēls

mazliet pacietības, kamēr sūdiņš atnāk no interneta
Attēls

un voila, pievelk kā jauns :cool: :pray:
Publicēt atbildi