10. Decembris 2018, 16:20
wooohoo, arī man šodien parādījās C249F errors :/
10. Decembris 2018, 23:07
Dosies Domenikss virzienā?
11. Decembris 2018, 00:23
Kurjers rakstīja:Dosies Domenikss virzienā?

No sākuma uzzināšu vai ir vērts doties. Bet jā, tas ir sākuma plāns. Uzzvanīju šodien uz to autohost. Viņi piedāvā "SBC" restaurāciju pa 320eur. fufelis, reāli viņi nomaina oglītes motoram un nometa SBC skaitu ar to 20eur sūdiņu no ebaya. Man itkā tas pat derētu, jo mans errors nav par spiedieniem, bet tīri, ka ir pienācis ieprogrammētais spiedienu skaits. Bet oglītes un skaita nomešanu atstāšu kā pēdējo variantu.
02. Janvāris 2019, 14:25
Eh, nedaudz izmisums.
Biju šodien Domenikssā, rūpnīca atteica. Konsultantei prasīju kāds pamatojums, viņa apgalvoja, ka rūpnīca nepamato, bet viņa personīgi pieļāva, ka tas ir sakarā ar to, ka man ir kļūda vienkārši par nolietojumu(C249F), nevis kādu spiedienu defektu.
Apzvanīju vairākus kantorus, meklējot frāzi "sbc remonts". Lielākoties visi piedāvā nomest skaitītāju, daži no viņiem arī piedāvā līst iekšā. Remonti bez 300eur izklausījās, ka nesākas.
Tagad nesaprotu ko darīt? Kāda ir citiem pieredze? Varbūt nečakarēties, pasūtīt to chinas plati no ebay pa 20eur un noresetot? Bet bailes nedaudz, bremzes tomēr, ja nu tam pumpim oglītes izbeidzas vienā momentā?
03. Janvāris 2019, 12:01
Pārraku meklētāju, neviens te īsti forumā nav aprakstījis savu risinājumu. Piefiksēju tik to, ka SWATam Domenikss uzsauca, Richy mainīja stuttgartworkshop, vēl kādi divi čaļi nometa skaitītāju pie autohost.
Negaidu nekādus brīnumus, to SBC tēmu esmu pārlasījies. Nomest skaitītāju, manuprāt, ir baigi riskanti, jo tu nezini cik ir palikušas oglītes. Mož kāds pirms manis jau ir nometis.
Secinājumi - 1,5k eur par jaunu negribu un īsti nevaru atļauties. Ko gribu uzzināt? Reālu pieredzi SBC labošanā. Manuprāt, pietiekami ir nomainīt oglītes un nomest kļūdu. Autohost prasa par to 350eur, no kuriem sanāk, 300eur ir darbs + nevaru paskaidrot kāpēc, bet tas kantoris neievieš uzticību.
Biju apzvanījis divus servisus, kuriem nosaukumā bija mb star. Viens saka, ka mierīgi var nomest un braukt 2 gadus(nu šāds teksts mani nepārliecināja), otrs jau bija sakarīgāks, jāskatās un tad remontēs nepieciešamo. Itkā jau var tagad kāds man pateikt - nu tad vienkārši brauc un taisi, bet man gribas zināt reālas atsauksmes, jo gribas, lai pie sbc tēmas pieiet reāli adekvāti cilvēki, kuri atbild par savu darbu. Budžets varētu būt līdz 500eur, bet gribas atbildību.
03. Janvāris 2019, 16:01
Uz Autohostu es noteikti nebrauktu.
Citu reālā pieredze — braukt likt jaunu. Tur īsti nav ko labot, jo kas nokalpojis, tas nokalpojis. Bija laiks, kad pie mums bremžu klučus "atjaunoja", bet ceru, ka tā ir un paliks pagātne. Dīvaini sanāk pirkt auto, kam ar garantiju būs jākrāmējas ar SBC bloku, bet negribēt ar to krāmēties. Ja negribas par to tērēt naudu, tad varbūt nemaz nevajag tādu auto? Zobsiksnu arī nemainīt tāpēc, ka dārgi? Tādi mūsdienu auto ir, ja gribas braukt ar komfortu, visādiem ekrāniņiem panelī un elektroniku kur tik pieskaras. Lētāk un vienkāršāk būtu atgriezties kādos 50-tos gados.
03. Janvāris 2019, 16:12
Nē, lētāk iepirkt face lift, kkā progress atteicās no tā. Kas vairāk interesēja vai var to visu pārtaisīt? Ir kāds Latvijā, Lietuvā kas var pēc tam visu pareizi saprogrammēt? Ar vakumniku ta plus mīnus skaidrs, bet kas ar abs?
03. Janvāris 2019, 16:15
Tad jau pērkot w211 ar nepārbaudamu servisa vēsturi arī sanāk spēlēt krievu rulleti? Ei tu sazin kad kāds ir noresetojis to SBC

Vai to ir iepsējams pēc tam precīzi pārbaudīt?
03. Janvāris 2019, 17:00
KristapsKD rakstīja:Tad jau pērkot w211 ar nepārbaudamu servisa vēsturi arī sanāk spēlēt krievu rulleti? Ei tu sazin kad kāds ir noresetojis to SBC

Vai to ir iepsējams pēc tam precīzi pārbaudīt?
STAR diagnostikā itkā var redzēt to viņa skaitītāju, bet tur dziļi jārokas iekšā. Nu un ja SBC pēc skata ir vecs un ražots zem kāda 2005. gada, un skaitītājam ir mazs rādījums, tad skaidrs, ka mainīts nav.
03. Janvāris 2019, 17:06
Mizx rakstīja:Uz Autohostu es noteikti nebrauktu.
Citu reālā pieredze — braukt likt jaunu. Tur īsti nav ko labot, jo kas nokalpojis, tas nokalpojis. Bija laiks, kad pie mums bremžu klučus "atjaunoja", bet ceru, ka tā ir un paliks pagātne. Dīvaini sanāk pirkt auto, kam ar garantiju būs jākrāmējas ar SBC bloku, bet negribēt ar to krāmēties. Ja negribas par to tērēt naudu, tad varbūt nemaz nevajag tādu auto? Zobsiksnu arī nemainīt tāpēc, ka dārgi? Tādi mūsdienu auto ir, ja gribas braukt ar komfortu, visādiem ekrāniņiem panelī un elektroniku kur tik pieskaras. Lētāk un vienkāršāk būtu atgriezties kādos 50-tos gados.
Nu Tu salīdzināji bremžu uzlikas ar SBC. Kapeikjājēji vienmēr ir bijuši un būs, tāpēc arī vēl eksistē, piemēram, navarku riepas. Bet te jau neiet runa par kapeikjāšanu bet par veselo saprātu. Domenikss man piedāvāja mainīt pa 2,8k Eur. Tie ir 50% no auto vērtības. Samērīgi? Ok, var nopirkt vienkārši detaļu veikalā un kādā citā servisā nomainīt, tad kopā būs ap 1,5k Eur. Tāpat tie ir aptuveni 30-40% no auto vērtības. Arī ne pārāk prātīgi, ņemot vērā, ka vēl var arī kārba kādreiz noklāties un tad ar 2 remontiem auto vērtība ir dubultota.
Te, protams, ir vēl svarīgs aspekts - drošība. Tāpēc es jautāju useru pieredzi, varbūt ir kāds risinājums relatīvi sakarīgā ciparā(līdz 500eur), ar kaut kāda veida garantiju. Jo kaut kā frāzes "da vsje normaļno tam budit" no servisiem, par SBC remontu man neievieš pārliecību.