Publicēt atbildi

Re: W211 SBC

08. Maijs 2017, 09:51

par šo iepriekš tiku uzjautājis Domeniks, informācijai:
Lēmumu par SBC bloka maiņu pilnīgi vai daļēji bezmaksas pieņem rūpnīca. Ja automašīnai ir problēmas ar SBC bloku, sākumā jāveic diagnostika. Pēc diagnostikas rezultātiem, ja tie norādīs uz SBC bloka maiņu, tiks sagatavota nepieciešama informācija(tā skaitā info par apkopēm pie autorizētāja pārstāvja) un tiks nosūtīta uz rūpnīcu izskatīšanai. Ja rūpnīca atbild pozitīvi, tad šis bloks mainās par rūpnīcas rēķinu. Pastāv vēl tāda iespēja ka pēc diagnostikas, SBC bloku būs nepieciešams pārprogrammēt, šī procedūra ir pa maksu.

16. Maijs 2017, 12:42

Var griezties www.autohost.lv Rakstīts ka remontē (320 eur) un arī pārprogramē (150 eur).

Bet uzskatu ka par darbības termiņa (c249f kļūda) pārrprogramēšanu 150 eur ir daudz.

Pasūti www.aliexpress.com "SBC reset tool " un var to izdarīt pats (sākumā deaktivizējot SBC - izdzēšot un pārprogrammējot - un atkal aktivizējot).

03. Jūnijs 2017, 17:59

Man ir jautājums, vai mainās bremžu darbība vai auto attieksme pec tā, kā sbc ir beigas un iedegas ekrānā? Un cik nopietni tas ir?
Es saprotu ka jāremontē un cenas ir pasakainas, bet nu tomēr.

03. Jūnijs 2017, 18:16

Man personīgi ik pa laikam sāka izmest "brake servise" uz balta fona, tad jau vēlāk reiz pa reizei sāka izmest arī uz sarkana fona un rakstīja, ka pagarināts bremzēšanas ceļš...... Noslāpē, pastāv un atkal ok....līdz atkal kļūda.... Uz balta fona kļūdai nekādu starpību bremzēšanas efektivitātei nejutu, bet uz sarkana, likās "tupākas bremzes palika"...

05. Jūnijs 2017, 06:41

Dzirdēju nostāstu, ka bloka dēļ laiku pa laikam bremzes pazuda vispār. :ninja:

05. Jūnijs 2017, 08:00

Variet man pateikt kaut vienu iemeslu, kādēļ jāturpina braukt, ja SBC kļūdu rāda uz sarkana fona?
Kādēļ jānoved auto līdz tādam līmenim, ka jāsāk uztraukties par bremzēšanu?

05. Jūnijs 2017, 08:23

Kā saprotu, ja to bloku uzreiz neaizved sataisīt, tad tas vēlāk nebūs atjaunojams.

09. Novembris 2018, 19:56

Sveiki, kas te jauns šajā jautājumā ar SBC bloku?
Nopirkās mersis kurām pēc pirmā brauciena mājup parādijās sarkanais STOP
Kur griezties?
Ar kādiem cipariem rēķināties?

09. Novembris 2018, 20:05

Sakuma vajag uztaisit Diagnostiku, un saprast kas un ko! Var but kads datčiks! Ja kas varam palidzet.

09. Novembris 2018, 20:18

MB-190 rakstīja:Sakuma vajag uztaisit Diagnostiku, un saprast kas un ko! Var but kads datčiks! Ja kas varam palidzet.

Diagnostiku rīt pats uztaisīšu, ta dredzēs, ko kompis saka.
Bet ja teiksim viss slikti, tad ar kādiem cipariem rēķināties?
Publicēt atbildi