06. Janvāris 2022, 01:14
Sveiki. Gribēju šķilt savu w211 kā pagriezu atslēgu tā nodzisa visas iespejamās gaismas. Mašīnu aizslēgt nevar. Pie lielā aķīša tikt nevar mēiģināju dod lādiņu mazam aķim un tad veert vaļā, bet nekā diemžēl. Izņemot no zivtiņas to dzelzs atslēgu atvert jebkādus slēdžus nevaru. Bagūzi tikai atveert varēju caur salona pogas un atslēgas pogas. Nezinu, kas, ko pagatnē ir meisterojis, ka nevar normāli no ručkas bagažnieka atvērt. Tpc vajadzīga palīdzība ar, ko iesākt. Mersis palika vaļā gulēt pie mājas.
06. Janvāris 2022, 13:42
Motortelpā tikt taču var. Pieliec + vadu pie ģeneratora izvada. Tam būtu jābūt savienotam ar lielo AKB.
06. Janvāris 2022, 15:00
211 vajadzētu būt arī + izvadam motortelpā. Vismaz universāļiem ir.
06. Janvāris 2022, 15:37
Kurjers rakstīja:211 vajadzētu būt arī + izvadam motortelpā. Vismaz universāļiem ir.
Nop nav. Šokēts no tā.
06. Janvāris 2022, 15:38
Benzman rakstīja:Motortelpā tikt taču var. Pieliec + vadu pie ģeneratora izvada. Tam būtu jābūt savienotam ar lielo AKB.
Ok provēšu
06. Janvāris 2022, 18:35
Jā, runā, ka sedaniem tik labi redzams nav:

Teorētiski gan pēc noteikumiem visiem būtu jābūt uzlādes punktam motortelpā, bet tas var būt labi nomaskēts. Var būt zem melna vāciņa, nevis sarkana un bez liela "+" virsū. No otras puses esot vēl variants tikt pie vadiem salonā zem grīdas apšuvuma:
07. Janvāris 2022, 15:11
Man FL sedanam nav, liku kkur drošinātāju kastē pie plusa, impulsa lādētāju
10. Janvāris 2022, 13:24
Man preFL dīzelim arī zem kapota nekur nav +.
10. Janvāris 2022, 15:20
Pats jūtos diezgan pārsteigts, jo pēc šī visa speciāli devos apskatīt savu FL S211 motortelpu un... Tur nav +

Es gan vairāk kā skaidri atceros ka preFL S211 toč ir., tāpēc biju pārliecināts, ka arī FL jābūt..

nerunājot vēl atsevisķi par sedaniem...