Publicēt atbildi

SBC hold

12. Februāris 2015, 23:40

Sveiki.''sbc hold not available see owner's manual'' šāds teksts parādās ekrānā katru reizi kad mēģinu ieslēgt šo funkciju :hvz:

Re: SBC hold

12. Februāris 2015, 23:46

Spraislis rakstīja:Sveiki.''sbc hold not available see owner's manual'' šāds teksts parādās ekrānā katru reizi kad mēģinu ieslēgt šo funkciju :hvz:

haube kārtīgi ciet???

12. Februāris 2015, 23:47

Internets pilns ar šī aprakstu. Kā sapratu, var vai nu noprogrammēt nost, jo tas tikai dažiem un īsu bridi piedāvāts, vai remontēt, pārāk lēti neesot. Googls pilns, skaties, lasi citu pieredzi, tur vairāk būs kā informācijas Latvijā.

22. Marts 2015, 14:26

Sveiki! Meklēju cilvēku, kurš prot pārprogrammēt SBC bloku. Lūdzu iesakiet

22. Marts 2015, 14:47

Spraislis rakstīja:Sveiki! Meklēju cilvēku, kurš prot pārprogrammēt SBC bloku. Lūdzu iesakiet

Palasi informāciju tepat forumā, nedaudz par to arī šeit diskutēts. Ja man atradīsies kontaktinformācija par programmēšanu, vēlāk padalīšos, pašam nācies veikt šādu darbību.

22. Marts 2015, 15:28

ok. paldies ;)

22. Marts 2015, 15:57

vai atceris cik izmaksas?

22. Marts 2015, 19:46

Spraislis rakstīja:vai atceris cik izmaksas?

Man palīdzēja ,,Autohost" - 22033911
Par SBC ir jāskatās, var jau būt var tikt cauri ar rūpnīcas garantiju Domenikā, ja nav nogriests spidometrs. Tad officiālais dīleris vai nu programmē, vai maina bloku. Dažkārt viss par rūpnīcas līdzekļiem.
Ja spidometrs griezts, tad palīdzēt var trīs lietas:
1 - SBC programmēšana;
2 - SBC bloka remonts (veic ne dīleru organizācijas);
3 - SBC bloka maiņa (pirms gada aptuveni 1500 Ls).

Es tiku cauri ar pirmo variantu, liekas, ka izmaksāja kas ap 150-200 eur. Bet to vari noprecizēt sazinoties uz norādīto nummuru.

22. Marts 2015, 20:25

Paldies. Ceru ka tikšu cauri ar pirmo variantu. :super:

22. Marts 2015, 20:29

Pirmais variants akceptējams, ja nav mehānisku bojājumu, SBC blokā nodilušas oglītes utt. Lieki pārjautā kļudas iemeslu pirms izlem par pirmo variantu!
Publicēt atbildi