Switch to full style
Publicēt atbildi

Audio gļuki

22. Oktobris 2018, 17:26

Sveiki!

Command no rītiem gļuko. Ieslēdzās, ir ļoti neatsaucīgs(uzspiežot kādu pogu noreāģē pēc 15sekundēm), skaņa ik pa laikam pazūd, pats no sevis restartējas. Šādi viņš uzvedās kādas 5-10min, un tad viss kļūst normāli. Tajā momentā kad viņš gļuko, uz displeja apakšējā labajā stūrī raustas "zonas" simbols.

Biju izrāvis commandu ārā, atskrūvējis, uz plates nekas aizdomīgs neizskatījās, aizmugurē AGW bloks ir sausumā, nav kondensāta. Esmu visu, kas ar audio saistīts pārstartējis, izraujot drošinātājus. Pēc tā man vispār tagad commands rāda, ka ir 1976 vai 2076 gads, līdz ar to panelī parādījās paziņojumi par servisa apmeklējumiem + nav vairs optiona panelī manuāli ievadīt laiku un datumu, var tikai command.

Esmu pārlasījis daudz info pa forumiem, bet nevaru atrast, ka kādam ir bijis līdzīgs gļuks.

Varbūt kāds ir saskāries ar kaut ko tādu? Vai ir idejas no kā tas varētu rasties?

Re: Audio gļuki

25. Oktobris 2018, 22:35

Liekas, ka beidzot esmu aizpīpējies līdz problēmai. Izskatās, ka bluetooth bloks čakarē galvu. Atrodas viņš bagāžnieka beigās, jeb aiz aizmugurējiem sēdekļiem. Varbūt kādam ir kāds W211 uz izjaukšanu un ir pieejams tāds bloks? Izskatāš šādi: https://drive.google.com/file/d/13y3erL ... sp=sharing
Kods: A2118700026
Ebayā pa 20eur var dabūt, vienkārši negribas gaidīt.

Re: Audio gļuki

27. Oktobris 2018, 19:36

Bloku nomainīju. Tā arī bija problēmas sakne.
Ceru, ka kādam šī informācija var noderēt :)
Publicēt atbildi