Switch to full style
Publicēt atbildi

Ilgi startē

18. Aprīlis 2015, 20:24

2002 gada E-500 Bendzīns-gāze. Brīžiem startē ilgak nekā vajag, bet kad pielaiz un uzreiz noslāpē, tad lec no pus apgrieziena.Esmu mēģinājis atslēgt gāzēs balonu, tāpat bez izmaiņām.Tāpat arī pirms startējot vairākas reizes esmu mēginājis pagriezt atslēgu, un uzkacāt sūkni un tad startēt, tāpāt nepalīdz. Nevaru konstatēt vainu, visbiežak tā notiek, kad ir vidēji silts.

Re: Ilgi startē

18. Aprīlis 2015, 20:35

Nu nekāda raķešu zinātne tur near būt. Man reiz vienam autiņam NeMB bija tāda pati problēma, konstatēju sūci degvielas sistēmā.
Vēl vienam čomam tā pat bija, viņam bija bojāts kaut kāds vārstulis degvielas sistēmā, kas nodrošina spiedienu degvielas sistēmā, resp, nelaiž atpakaļ uz bāku degvielu. Jo kad sūknis stāv izslēgtā stāvoklī, tam degviela tek cauri bez problēmām. Tā, kā skaties vien visas caurules un pārbaudi vai nomaini to vārstuli.

18. Aprīlis 2015, 20:38

Sac ar diagnostiku

18. Aprīlis 2015, 20:41

Paldies, mēgināšu tad sākt ar to.

18. Aprīlis 2015, 22:23

diagnostika tur nelīdzēs jo neatradis to vainu :D degvielas padeves trubas tur nebus pie vainas jo vai na bus degvielas filtrā :D nomaini to jaunu :D esmu parliecinats par 98%

19. Aprīlis 2015, 06:29

Nesen tik esmu iegadajies so auto un iepriekšējais saimnieks Teica, ka nesen esot bāku mainījis un pēc tam tas sācies. Varbūt sūknis gļuko,bet tad jau laikam braucot raustītos.

19. Aprīlis 2015, 06:32

Bet tikko pielaist un noslāpēts, lec no pus apgrieziena, bet ja pastāv kādu pusstundu, tad atkal ilgi zāģē, bet vienmēr ir pielecis

19. Aprīlis 2015, 07:50

taisniba ari PAPIM :D jo tas ir saistits ar varstu bet tas varst ir degvielas filtrā :D :D jo vairāk sūdi filtrā jo lielāka iespēja varstam noķīlēties :haha: es taisiju ari diagnostiku bet vainu neatrada un ari pie kompi sledza :haha: un servisa man teica ka esot spoles beigtas un vel visadi sensori :haha:

19. Aprīlis 2015, 08:06

sūknim vaina nebūs :) tas varsts kad noķīlē tad degviela atplūst atpakaļ bākā un tas izkaidro to ka noslāpējot un tiko pielaižot darbojas jo nepaspej atplūst uz bāku :D kam gazes iekārta tam aizsere atrāk jo ar mazu daudzumu benzina braukā un caur filtru tiek izlaista vairakas reizes

19. Aprīlis 2015, 08:13

nobeigsi aķīti un starteri ja nesaremontesi :) es ar šo problemu cinijos clk 320 benzins gaze un ta zāģēšana ļoti tracina :D manam bija degvielas filtrs ar tris pievadiem un kad noņemu nost tad gāzās melna darva no viņa . apskati kur tavam atrodas degvielas filtr :)
Publicēt atbildi