Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 82 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Re: W211 diesel automat
AtbildeAtbilde saņemta: 19. Novembris 2016, 00:22 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
ML NAV top suvs, bet viens no lētajiem, nezinu, kāpēc mēģini iedomāties, ka tas ir top. Aprīkojums, salīdzinājumā ar konkurentiem vai to pašu E-klasi parasti daudz sliktāks. MLs bija MB izsišanās lētāku SUV tirgū, jo līdz tam piedāvāja tikai dārgus G-klases džipus. Attiecīgi tajā auto viss ir paredzēts lētāks kā citos.

Nesaprotu, ko esi tā ieciklējies uz SBC "problēmu" — ielas pilnas un visi kaut kā brauc. SBC remonts visur izmaksās līdzīgi, nav ko stresot par atbraukšanu uz LV. Bet braukt nevarēsi gan ar tā kļūdu. tāpat kā nevarēsi pabraukt, ja MLs kaut ko saķers. Mums te klubā bijuši MLi, ir, kas tagad lieto, bet slavas dziesmas nedzied gan, lieto funkcionāli kā vidēja līmeņa 4x4 auto, par E-klasi parasti mēdz daudz izteikties labāk.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Novembris 2016, 00:52 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Par W163 spriest nevaru, ir bijis W164 FL un tas vismaz man bija ļoti patīkams auto. Tā kā :hvz:

Par SBC- nu neķer kreņķi, dārgāk par 1K EUR nebija, bet, ja W211 ir bijis apkopies pie dīleriem, Daimlers sedz apmēram 60% no SBC maiņas izmaksām.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Novembris 2016, 08:39 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 06. Novembris 2016, 09:43
Atbildes: 33
Mašīna: Golf IV
Tad sanāk ja uzlec tas SBC tad man jāvelk auto uz troses līdz prāmim, jākuģo uz LV un tur uz treilera un uz servisu, citu variantu nav?

Jo šeit uz A4 tika mainīta ģeneratora siksna ar rulīti, izmaksāja 250€ remonts. Tad iedomājos cik tāds SBC te maksās :lol:

Bet ja ejam pa dzinējiem tad 2.2 lietojams? Kurš no viņiem uzticamāks 2.2 2.7 vai 3.2?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Novembris 2016, 10:10 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Principā w211 ar SBC ir bumba ar laika degli, auto ar kuru neaizbraukt ceļojumā pa ES, jo varbūt kkur Francijā man iedegās SBC un ceļojums galā, tā tas izklausās no malas par to SBC... :hvz:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Novembris 2016, 11:10 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Sāksim ar to, ka pēc visiem šiem gadiem tiem SBC jau jābūt nomainītiem.Tās izmaksas es pieminēju apmēram, man nav W211 bijis un tikai pēc nostāstiem ir dzirdēts par cenām. Tas auto ir pietiekami labs un izdevies, lai tikai šī SBC problēma atturētu no tā iegādes.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Novembris 2016, 11:27 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 12. Marts 2013, 16:53
Atbildes: 47
Atrašanās vietas: OG
Mašīna: Audi
nevajag baidīties no SBC... arī es skatos uz w211 /3.2cdi r6/. uz ātro iemetot googlē, var atrast, ka ir kantori, kas piedāvā pagarināt darba termiņu vai arī pat salabot. Un izmaksas tiešām ir zem 1000 EUR /ap 500,-/ https://autohost.lv/lv/text/122

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Novembris 2016, 13:08 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Labi vīri,- iedrošinājāt :rox:
Meklēšu w211, cerams tik ka pa tik īsu laiku kaut ko atradīšu :super:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Novembris 2016, 17:59 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 12. Marts 2013, 16:53
Atbildes: 47
Atrašanās vietas: OG
Mašīna: Audi
pēc tam parādi, ko nopirki :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Novembris 2016, 22:26 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Aprīlis 2015, 09:46
Mašīna: w211
Tas autohost un sbc remonts ir joks.

20eur par diagnostiku domājams tur ir varka :D

Man izlikās , ka tur nav baigie speci un vienīgais kad viņi palīdzēs ir tiešsām ja būs tā "labā kļūda" kur var attīt schochiku,
Vienu saremontētu gadījumu maishters man pastāstija - rosols no 3 blokiem bez konkrētas garantijas pa 800eur :D

Tad jau apē ja nemaldos varēja pa 800-900 pasūtīt to sbc jaunu vai atjaunotu,

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Novembris 2016, 00:21 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 06. Aprīlis 2007, 13:17
Atbildes: 176
Atrašanās vietas: Tallina
Mašīna: ML 500
Nav tas SBC TIK dārgs, pirms 5 gadiem mainīju tieši uz w211 320cdi, ja nemaldos bija kaut kas ap 600 eur orižinal, gan ar kaut kādu "savējo" atlaidi. un cik esmu dzirdējis, mūsdienās esot pieejami nu jau arī kaut kādi aftermarket varianti, kur izmaksas ir ap 300 eur :hvz: garantiju gan nedodu, bet ja pameklēsi forumā, manliekas tas tepat kaut kur bija apspriests pirms kāda varbūt gada..
un kas par muļķībām, ka ar beigtu SBC nevar pabraukt? viss darbojas un brauc, tikai abs nestrādā un lampiņa panelī deg. vismaz standarta kaites gadījumā, kad ieprogrammētais bremžu spiedienu reižu skaits ir sasniegts. jo reāli viņš nemaz nesaplīst bet vienkārši izbeidz darboties, kad ir sasniegts ieprogrammētais limits. precīzi vairs neatceros, bet vidēji ejot ap 200-300k km, izņēmuma kārtā, ja braukā tikai pilsētā, kur bremzes vairāk jāspaida, ātrākais reportētais gadījums ārzemju forumos ir noticis pie 120k km (mašīnai no salona).
bet citādi, mana pieredze bija ļoti slikta, jo nopirku kaķi maisā, kurš bija pilnīgs nopistenis un stāvējis ilgi bankas laukumā, kā rezultātā gandrīz visi elektro bloki bija jāmaina, kas maksāja kosmosu, taču, ja pienācīgi pārbaudīsi visu mezglu darbību un nopirksi auto labā stāvoklī, domāju, ka būsi ļoti apmierināts. mašīna ļoti komfortabla un patīkami braukt. man gan bija elegance izpildījumā, tur laikam mazliet piekare atšķirās no sportiskākā avangarde.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 82 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012