Publicēt atbildi

Re: e220 liels patēriņš

10. Janvāris 2019, 13:40

Turbo motoram jau pati turbīna rada pretspiedienu! :D

10. Janvāris 2019, 13:48

Nu da :turks:

10. Janvāris 2019, 14:03

Nu un vai tad nē? :D
Atkārtosim elementāro fiziku par enerģijas nezūdamības likumu - nekas ne no kā nerodas un nekas nekur nepazūd. Lai turbina saražotu tik daudz gaisa masas tik īsā laikā vai tiešām tur nav nekāds darbs jāiegulda un vai tiešām šis darbs neatstāj nekādu iespaidu uz atgāzu caurplūdi? :znaika:

:ata:

10. Janvāris 2019, 17:32

Es jau nesaku ka tā nav. Darbs tev jāiegulda, lai salietu degvielu un nopirktu to auto, a tur fizika bezspēcīga :D :mhihi:

10. Janvāris 2019, 22:59

SWAT`s rakstīja:Dators... un man ir parasti pedal to the metal…. vismaz kad auto jau ir uzsilis.... :ninja:

Единственное так не удобно стартовать в повороте с отключенной ESP. Сначала спокойно потом резко подхватывает турбина и летим в бордюр. В этом смысле атмо бензин значительно комфортнее.

15. Janvāris 2019, 18:43

Benzman te plaši un labi uzrakstīja. Tie "filtri" var sākt "traucēt" ekstrēmos režīmos ar pedāli grīdā, bet tad arī visvairāk sū vienā laika vienībā lido laukā pa izplūdi. Otrs — nav jau tā, ka autosportā taisnā truba nozīmētu filtru neesamību, tos tur tāpat mēdz iestrādāt, atkarībā no konkrēto sacensību nosacījumiem. Tas ir tādu AMG uzdevums uzbūvēt sistēmu ar filtriem, kas netraucē, tāpēc ir daudzdesmitu gadu pieredze kā.

03. Februāris 2019, 14:00

Man E270. Šim patēriņš pēc kompja ir 16l. Ielejot tos, aptuveni arī sanāk pa Rīgu nobraukt tikkai 100km. Tā itkā nevajadzētu būt.

17. Februāris 2019, 20:46

Cik tad tam e220 vajadzētu patērēt ?
Man šobrīd kompis rāda vidējo 7.6l, bet dabā ir pavisam citādi, jau ar otro bāku nevaru ierakstīties zem desmit litriem uz simta. bāka 80l un pie nobrauktiem 720km auto raud pēc uzpildes. Prsucu gan mierīgi, gan arī dažreiz agresīvi, pēdējās divas bākas 60:40 šoseja/pilsēta
Publicēt atbildi