Publicēt atbildi

Nosēdies aķis

15. Decembris 2018, 11:37

Sveiki! Nosēdās aķis un vairs nevaru palaist mašīnu. Netieku arī bagāžniekā pie aķa, lai noņemtu uzlādēt vai piepīpēt. Nav nekādu variantu kāvar kaut ko izdarīt?

P.S. Iepriekš panelī bij kkāds paziņojums par aķi, bet es īsti nepievērsu uzmanību. Tas varētu arī kā iespaidot šo?

Re: Nosēdies aķis

15. Decembris 2018, 13:36

Ja iepriekš panelī bija paziņojums par akumulatoru, tad tas, loģiski, iespaido lietas. :D W211 taču zem pārsega jābūt + izvadam, pie kura vari pieslēgt vadus un dabūt vaļā bagāžnieku, lai tiktu pie akumulatora.

15. Decembris 2018, 17:03

Kurjers rakstīja:Ja iepriekš panelī bija paziņojums par akumulatoru, tad tas, loģiski, iespaido lietas. :D W211 taču zem pārsega jābūt + izvadam, pie kura vari pieslēgt vadus un dabūt vaļā bagāžnieku, lai tiktu pie akumulatora.

Es vienā forumā biju izlasījis, ka tas neko neiespaido un nav jāpievērš īpašas uzmanības. Tā es arī darīju :D
Es to vadus īsti nevaru atrast. Lasīju, ka viņi ir tādi, bet nezinu īati kur. Vienā video bij, ka atrodas pie drošinātājiem zem pārsega, bet tur nekā tāda nav. Itkā visu citu izložņāju un arī neatradu. Vel ir viens video ar w220, kur salonā zem paklāja pie vadiem lika klāt. Tikkai es īsti neesmu drošs, kurš ir kurš vads.

16. Decembris 2018, 01:41

eskey rakstīja:
Kurjers rakstīja:Ja iepriekš panelī bija paziņojums par akumulatoru, tad tas, loģiski, iespaido lietas. :D W211 taču zem pārsega jābūt + izvadam, pie kura vari pieslēgt vadus un dabūt vaļā bagāžnieku, lai tiktu pie akumulatora.

Es vienā forumā biju izlasījis, ka tas neko neiespaido un nav jāpievērš īpašas uzmanības. Tā es arī darīju :D
Es to vadus īsti nevaru atrast. Lasīju, ka viņi ir tādi, bet nezinu īati kur. Vienā video bij, ka atrodas pie drošinātājiem zem pārsega, bet tur nekā tāda nav. Itkā visu citu izložņāju un arī neatradu. Vel ir viens video ar w220, kur salonā zem paklāja pie vadiem lika klāt. Tikkai es īsti neesmu drošs, kurš ir kurš vads.

Kas tad ir tur, kur jābūt drošinātājiem?

16. Decembris 2018, 14:44

Joks ir tāds, ka es tur nesaskatīju nevienu skrūvi kā šajā video. Es viņu iepriekš arī skatījos.

16. Decembris 2018, 18:57

Ja ir galīgi bēdīgi vari mēģināt pievadīt strāvu caur pagriezienu.. Ir risks nodarīt bojājumus.. Bet ir auto, kuri tā ir atvērti vaļā..

16. Decembris 2018, 22:26

Vai pie ģeneratora + ... Arī tā ir dabūti vaļā merši. :D

17. Decembris 2018, 15:04

Viss izdevās. Tomēr atradu to skrūvi. Bij tizli ar kaut kādu drēbi aplīmēts :D
Publicēt atbildi