Switch to full style
Publicēt atbildi

Degvielas filtrs.

02. Janvāris 2016, 14:05

Laba diena visiem!

Manā īpašumā ir 2004. gada MB E270 CDI.
Ziema klāt ar pirmajiem saliem un, tā kā auto iegādāts tikai vasarā (t.i. nezinu kad kas mainīts), nolēmu nomainīt degvielas filtru.

Iegriezos Jēkabpilī servisā, kurā man teica, ka neuzņemsies mainīt filtru, jo jāveic atgaisošana caur datoru un viņiem nav atbilstošā aparatūra un programmatūra, bet, rakņājoties interneta biezumos, nekur neesmu atradis informāciju par šādu atgaisošanu caur datoru.

Vai šādai automašīnai, mainot degvielas filtru, jāveic atgaisošana caur datoru?
    Ja ir jāveic, varat ieteikt kādu servisu Rīgā, kurā varētu būt atbilstoša aparatūra?

Paldies jau iepriekš!

Re: Degvielas filtrs.

02. Janvāris 2016, 14:33

Nekas tur nav jādara caur kompi, w211 ir sūknis bākā, sistēma pati atgaisojas. Nomaini filtru, saliec visu atpakaļ un ieliec atslēgu, pagriez otrajā pozīcijā un gaidi 30s, un tad izslēdz aizdedzi un tad vari sķilt klāt.

02. Janvāris 2016, 17:10

:d pedejas mulkibas.
serviss vispaar augstaa liimenii:d
ka ieprieks tika minets- vnk nomaini un viss stradas.(pasa filtraa ieleij degvielu lai vieglaak vinam uzsuukt)

02. Janvāris 2016, 17:31

Es arī mainiju nekā tāda tur nebija, ir modeļi kam vēl kāds sensors tur nāk filtrā, tiem gan nezinu kā...

02. Janvāris 2016, 18:09

SWAT`s rakstīja:Es arī mainiju nekā tāda tur nebija, ir modeļi kam vēl kāds sensors tur nāk filtrā, tiem gan nezinu kā...

Ar sensoru laikam būs šis :
http://www.benzworld.org/forums/attachm ... filter.jpg

Bet izskatās, ka vairākums balso par to, ka nekāda atgaisošana ar kompi nav...
Publicēt atbildi