Publicēt atbildi

Re: E320 cdi iegāde

03. Janvāris 2015, 17:10

Jauda nav īpaši svarīga. Kāda starpība, cik man zirgu, ja sēžu korķī? :)
Svarīga ir ekonomija. Vis maz uz šosejas. Gāzi īsti negribās. Sit mani nost, bet moka sterotipi :D
p.s. ātrāk par 120km/h nebraucu.

03. Janvāris 2015, 17:40

Тогда смотри 200/220. Elegans. Классик ни о чём, Авангард низкий. Единственное Авангард это не полный наворот. Чёрное дерево, саженная подвеска да тонированные задние фонари. При этом может быть пустой как барабан. Но а что нужно? Кондей да автомат. Остальное просто приятней, если есть. При покупке смотри внимательно пороги. Особенно под пластиком и вокруг домкратных мест. Открой лючки под домкрат. Остальное красится без проблем.

03. Janvāris 2015, 18:04

Paldies!
Domā, ka Vācijā arī nobraukumu nogriež?

03. Janvāris 2015, 18:17

Richy rakstīja:Paldies!
Domā, ka Vācijā arī nobraukumu nogriež?

Vācijā TA nobraukumu nefiksē tādā veidā kā mums, attiecīgi biznesmeņi groza cik un kā vēlas. Nav jābūt pat turkam, lai to darītu. Es W210 tā arī nespēju noskaidrot, cik īpašnieku bijis, jo ar tehnisko pasi kaut kāds bardaks. Atradu, kur pirkts, kur taisīts, visas apkopes, auto nodzīvojis pie Botropes visu Vācijas mūžu, bet īpašnieku daudzums palika nezināms.

03. Janvāris 2015, 19:53

SWAT`s rakstīja:Šeit ir tas par ko es runāju

http://www.csdd.lv/lat/par_csdd/nodevu__nodoklu_un_naudas_sodu_nomaksa/vieglo_automobilu_un_motociklu_nodoklis/?doc=492

Jā, šo es maksāju, kad ievedu 5.5. Laupīšana gaišā dienas laikā. :doh:

03. Janvāris 2015, 19:59

Nu, principā pliku W211 par šādu naudu var sameklēt. Ja vēl universālis, tad vispār izvēle plaša. Swat, Tu taču pats ļoti lēti savu dabūji.

03. Janvāris 2015, 20:08

Artūrs rakstīja:Nu, principā pliku W211 par šādu naudu var sameklēt. Ja vēl universālis, tad vispār izvēle plaša. Swat, Tu taču pats ļoti lēti savu dabūji.

Richy auto ziņā ir pedants, labāk lai skatās uz labu W210 kā mēģina izrakt pedantam atbilstošu W211 par mazu ciparu. Kaut kad viņš atzina, ka vairs negrib sēdēt garāžā un labot savus auto, ka vajag uzreiz labu.

03. Janvāris 2015, 20:15

Mizx rakstīja:
Artūrs rakstīja:Nu, principā pliku W211 par šādu naudu var sameklēt. Ja vēl universālis, tad vispār izvēle plaša. Swat, Tu taču pats ļoti lēti savu dabūji.

Richy auto ziņā ir pedants, labāk lai skatās uz labu W210 kā mēģina izrakt pedantam atbilstošu W211 par mazu ciparu. Kaut kad viņš atzina, ka vairs negrib sēdēt garāžā un labot savus auto, ka vajag uzreiz labu.

Vajadzēja toreiz manu e46 pirkt. Būtu vēl tagad cepuri kuldams braukājis. :mhihi:
Bet ja nopietni, manuprāt, nenokauts W210 ir lielisks auto ar labām gaitas īpašībām, komfortu, kā arī ar labiem dzinējiem un ritošo daļu. Ja nebūtu problēmu ar virsbūves rūsēšanu, tad tas būtu slapjais sapnis. :rox:

03. Janvāris 2015, 20:23

BMW labo kā gribi — plīst atkal un atkal. Tā ka gan jau Tavējais bijušais tagad atkal pa servisiem vien.

03. Janvāris 2015, 20:52

Es esmu ļoti laimīgs opel lietotājs. Te pedantisms maksā ļoti maz :D
Bet jūtu, ka pietrūkst gaitas īpašibu. Brauciens uz Bavāriju ar Astru... nu to nevar īsti nosaukt par atvalinājumu.
Publicēt atbildi