Publicēt atbildi

Re: atkal problema.

12. Novembris 2015, 22:32

es atvainojos!biju taxi+,viri problema aktuala,itka meistars varda Andrejs saka kad vaina baaakaaa!bet izradas ka vaina nav baka,sis esot visu sadarijis!es priecigs braucu majas!prieki pazuda kad iemiedzu uz vansa tilta gridaa ta lai nostrada kick down!atkal vins izmeta epc visit workshop,un reali dzes motoru no jaudas.laikam riit atkal jazvana uz taxi+ un jasaka cali juus netikat gala ar problemu!

12. Novembris 2015, 22:34

godigi sakot biski esmu soka par musu meistariem kas ir pieejami!pirms masinu atdod vajag to ari parbaudiit.attieksme nenopietna.

12. Novembris 2015, 23:43

Domenikss pārbauda mašīnu, vizinoties pa teritoriju, arī kūpinot riepas.... :mhihi:
Citiem servisiem nav tādu teritoriju kur vizināties, un viņi neatļaujas braukt uz ielas ar klienta auto.
Bez tam, ja grib tiešām labu meistaru, tad arī jāmaksā attiecīgi... tas nav W210 braucējiem pa kabatai...
un rindas pie tādiem ir ~1mēn vismaz... :ninja:

13. Novembris 2015, 00:22

Tev jau teica, ka EPC problēma var būt dažādu elementu dēļ. Serviss sāks ar lētāko un vienkāršāko. Ja mainīsi daudz servisus, tad problēmu neatrisināsi, jo tie visi vainu meklēs pēc vienas ķēdītes un EPC problēmu katru nedēļu no jauna izmetīs. Zvani rīt un saki, ka lroblēma nav pazudusi!
Publicēt atbildi