Publicēt atbildi

Re: w210 bagāžnieks.

21. Janvāris 2015, 21:29

C180 rakstīja:
Mizx rakstīja:
C180 rakstīja:Salona poga, ar ko atver, arī mehāniska?

Sākumā tad pajautā, vai viņam tāda ir. Tā nav visos W210 un ja tā bojāta, tad lampiņa par to brīdina. Pārējais tur tāpat mehānisks.

Ok, 1996.gadā nav. Bet visiem 1997.gada w210 ss.lv tā poga ir. Tātad visiem tās ir ekstras? :D pat manai ceškai tāda ir. Un pie ekstrām viņa toč nav minēta... :D

W107 ASV tirgū standartaprīkojumā ir kondicionieris + elektriskie logi. No paša pirmā modeļa, citādus nopirkt nevarēja. Kā tad to saukt? Ja W210 var būt bez šādas pogas, bet tie nevar būt attiecīgā tirgū bez? W202 tas arī tikai pēc feislifta.

21. Janvāris 2015, 23:08

Visus dotos drošinātājus pārbaudīju, visi veseli. Bagāžnieka poga, pati pa sevīm kustās kā vajag, bet bagāžnieks man veras vaļā tikai no pogas un pults. Man ir salonā poga, ar kuru atvērt bagāžnieku, bet poga atlauzta, tur varētu būt netīrumi. Nezinu, kur problēmu meklēt. :doh:

21. Janvāris 2015, 23:33

Doma bija izraut drošinātaju, lai neveras vaļā... labot defektu jau ir sarežģītāk.

22. Janvāris 2015, 00:04

SWAT`s rakstīja:Doma bija izraut drošinātaju, lai neveras vaļā... labot defektu jau ir sarežģītāk.

Tomēr gribētos salabot, lai viss strādā cilvēcīgi.

21. Marts 2015, 12:26

Man bija tā pati problēma, nedēļu čakarējos līdz nonācu pie stadijas, kad durvis neveras vaļā.
Man vaina bija rūpnīcas atslēgā, kas ir arī centrālā atslēga. Aizbraucu un uzliku jaunu signalizāciju ar atsevišķu pulti nevis rūpnīcas. Oriģinālajai izņēmu laukā baterijas, jo lai čips nostrādātu aizdedzē baterija nav vajadzīga, bet centrālo atslēdz jaunā pults. P.S. ja oriģinālā atslēga ir tikai viena, kas ir ar čipu, tad labāk centrālo likt uz atsevišķas pults, lai nenočakarē čipatslēgu - tās dublikāta izgatavošana nav lēta! ;)

21. Marts 2015, 15:41

popjazix rakstīja:Man bija tā pati problēma, nedēļu čakarējos līdz nonācu pie stadijas, kad durvis neveras vaļā.
Man vaina bija rūpnīcas atslēgā, kas ir arī centrālā atslēga. Aizbraucu un uzliku jaunu signalizāciju ar atsevišķu pulti nevis rūpnīcas. Oriģinālajai izņēmu laukā baterijas, jo lai čips nostrādātu aizdedzē baterija nav vajadzīga, bet centrālo atslēdz jaunā pults. P.S. ja oriģinālā atslēga ir tikai viena, kas ir ar čipu, tad labāk centrālo likt uz atsevišķas pults, lai nenočakarē čipatslēgu - tās dublikāta izgatavošana nav lēta! ;)

Man ir 2 atslēgas. Bet kā tas var ietekmēt to, ka bagāžnieks atveras tad, kad pats grib?

21. Marts 2015, 15:45

Man labpatīk domāt, ka kaut kur veidojas īsais, kas tad arī dod komandu atvērt. hvz. Es aizbrauktu pie elektriķa, lai tas meklē. Varbūt jau būs pat ar ko tādu saskāries un ilgi nebūs jādomā. :hvz:

21. Marts 2015, 16:06

Man tieši rūpnīcas atslēga gāja uz īso...
Jo uzliekot jaunu atsevišķu siģeni ar atsevišķu pulti, problēma tika atrisināta! :)
Vēl vari pamēģināt uz min 30 noņemt aķim klemmi, ja ir kāda kļūda saistībā ar centrālo, tad dzēsīsies...

09. Maijs 2015, 14:23

Nezinu, mana problēma nav zudusi, bagāžnieks atveras joprojām tad, kad pats sagrib, tas var notikt pat braucot. :doh: Izņemt drošinātāju, nezinu kuru, jo tieši uz bagāžnieku nav, bet pilnīgi atteikties no centrālās atslēgas vēlmes nav. :D Vispār nesaprotu, kur meklēt vainu? :D

10. Maijs 2015, 10:14

Pārbaudi pašu slēdzeni, vai tur nav vaina, man C180 vecajam bija tāda problēma. Pie vainas nebija nekāda elektronika, bet gan pati mēle, kas regulāri atkrita vaļā un tas notika bieži, arī braucot! :D
Tiesa man gan bieži arī iedegās podziņa pie ātrumkloķa, kas ziņoja ka vāks nav īsti ciet, ja laicīgi pamanīja tad piestāj un aizērt ciet, ja nepamana tad atpakaļskata spogulī gan bija grūti nepamanīt ja sedanam bagāžnieks vaļā! :D
Problēmas arī bija uzlikt signalizāciju uz nakti, mašīna pīkstēja ka kkas nav ciet un signalizāciju nevarēja ieslēgt. Ar laiku arī aizciršana nelīdzeja, nācās mainīt visu to uzparikti vākā (10 Ls lietota)
Atver bagāžnieku un ar roku aizspied to mēli un paskaties vai nav tā ka ar pirkstiem var atspiest atpakaļ...
Publicēt atbildi