10. Maijs 2015, 10:22
salventiy rakstīja:popjazix rakstīja:Man bija tā pati problēma, nedēļu čakarējos līdz nonācu pie stadijas, kad durvis neveras vaļā.
Man vaina bija rūpnīcas atslēgā, kas ir arī centrālā atslēga. Aizbraucu un uzliku jaunu signalizāciju ar atsevišķu pulti nevis rūpnīcas. Oriģinālajai izņēmu laukā baterijas, jo lai čips nostrādātu aizdedzē baterija nav vajadzīga, bet centrālo atslēdz jaunā pults. P.S. ja oriģinālā atslēga ir tikai viena, kas ir ar čipu, tad labāk centrālo likt uz atsevišķas pults, lai nenočakarē čipatslēgu - tās dublikāta izgatavošana nav lēta!
Man ir 2 atslēgas. Bet kā tas var ietekmēt to, ka bagāžnieks atveras tad, kad pats grib?
Bet ja tev ir divas atslēgas, tu pavisam vienkārši vari pārbaudīt vai tur tā vaina - nomaini atslēgas un palieto otru...19. Maijs 2015, 11:48
popjazix rakstīja:salventiy rakstīja:popjazix rakstīja:Man bija tā pati problēma, nedēļu čakarējos līdz nonācu pie stadijas, kad durvis neveras vaļā.
Man vaina bija rūpnīcas atslēgā, kas ir arī centrālā atslēga. Aizbraucu un uzliku jaunu signalizāciju ar atsevišķu pulti nevis rūpnīcas. Oriģinālajai izņēmu laukā baterijas, jo lai čips nostrādātu aizdedzē baterija nav vajadzīga, bet centrālo atslēdz jaunā pults. P.S. ja oriģinālā atslēga ir tikai viena, kas ir ar čipu, tad labāk centrālo likt uz atsevišķas pults, lai nenočakarē čipatslēgu - tās dublikāta izgatavošana nav lēta!
Man ir 2 atslēgas. Bet kā tas var ietekmēt to, ka bagāžnieks atveras tad, kad pats grib?
Kā tas var ietekmēt vāka atvēršanos?! Nu pavisam elementāri, ja tās tev ir rūpnīcas atslēgas, kas ir 2 in 1 ( čips + centrālā) tad ja atslēga sāk gļukot, pavisam normāli ir ja tā padod signālu nevietā, piem atvērt bagāžnieku. Man tieši tas arī gadījās, aizdzinu uz signalizācijas kantori, un man uzlika siganlizāciju ar centrālo uz atsevišķas pults. Kad atslēga iet uz īso, tai pietiek arī ja paņem rokā, lai atvērtos vāks... Tici man, saku no pieredzesBet ja tev ir divas atslēgas, tu pavisam vienkārši vari pārbaudīt vai tur tā vaina - nomaini atslēgas un palieto otru...
Ja vaina nav ar uzreiz saprotama vai ar aci redzama slēdzenē, tad nebojā nervus un netērē laiku, piezvani kādam kantorim, kas var paskatīties un pateikt, kur vaina
Es noņēmu bagāžnieka slēdzenes mehānismu, pārs reizes paslēdzelēju bagāžnieku bez mehānisma, vakuuma trubiņas papūtas gaisu, saliku visu atpakaļ kopā un tagad strādā viss
Pat no pogas uz vāka atveras bagāžnieks
Pagājušas 2 dienas, bet bagāžnieks vēl ne reizi pats nav atvēries, lai gan esmu ar to pašu čipatslēgu.