Switch to full style
Publicēt atbildi

degvielas tvertne

21. Oktobris 2017, 20:55

esmu pieķēries apmainīt filtrus. zinu, ka degvielas bākā tāds arī, bet kā mb w210 1995 2.2d sedans tam tikt klāt?

Varbūt ir iespējams degvielu kautkā noliet līdz pēdējam un visu bāku dabūt ārā, pie reizes apmainot arī trubas?

Re: degvielas tvertne

23. Oktobris 2017, 01:10

Kaut kā nav dzirdēts, ka MB degvielas filtrus liktu degvielas tvertnē. Ja nezini, kur skatīties, varbūt labāk nedari pats?

24. Oktobris 2017, 00:04

Manam bija tikai sietiņš bākā, filtra nav. E280 w210. Ja bākā būtu filtrs, tad to biežāk būtu jāmaina kā parastais filtrs. Un maiņa būtu ļoti sarežģīts process.

24. Oktobris 2017, 18:51

jā, atvainojos, sietiņš būtu pareizi teikt.

Bet nu kā ar to bākas iztukšošanu un noņemšanu? Ja pareizi saprotu, tad tā truba, ka uz šo sietiņu iet, būtu arī tas, kas jāvieno nost lai nolietu bāku tukšu? Kautkāda aizdoma, ka bāka pilna ar ''šņagu''.

24. Oktobris 2017, 22:24

Tam sietiņam simboliska jēga. Jūs degvielas filtru (tiešām filtru!) esat mēģinājuši mainīt? Iesaku to izdarīt.

18. Decembris 2017, 17:12

es droši vien nepareizi noformulēju, biju domājis to sietiņu.

Vienkārši nomazgāju to un viss. Pats jūtos labāk. :hvz:

18. Decembris 2017, 22:34

Leitis rakstīja:es droši vien nepareizi noformulēju, biju domājis to sietiņu.

Vienkārši nomazgāju to un viss. Pats jūtos labāk. :hvz:

Par degvielas filtru runājot... Bākā varbūt ir tas sietiņš, bet stipri tālāk jau ir vēl viens elements. Mazliet smalkāks par sietiņu :D

Attēls

Un, atbildot jjaanniiss, E280 degvielas filtrs vajadzētu būt blakus degvielas sūknim. :hmz:
Publicēt atbildi