21. Jūnijs 2014, 09:01
21. Jūnijs 2014, 13:27
salventiy rakstīja:Gribētu uzzināt, vai restyle lukturi derētu arī uz pirms restyle lukturiem, vai saslēgt nebūtu problēmu?
21. Jūnijs 2014, 14:52
21. Jūnijs 2014, 21:26
salventiy rakstīja:@Mizx kāda aptuvenā cena lukturiem normālā stāvoklī? Varbūt zini, kur jau varētu dabūt?
21. Jūnijs 2014, 23:09
Mizx rakstīja:salventiy rakstīja:@Mizx kāda aptuvenā cena lukturiem normālā stāvoklī? Varbūt zini, kur jau varētu dabūt?
Nezinu gan. Pats dabūju auto, kam uzlikti Depo ražojuma, gribētos nomainīt pret oriģinālajiem, jo šiem problēmas ar kontaktiem — dažreiz parāda, ka kāda spuldze izdegusi, kaut visas kārtībā. Pats labprāt šos nomainītu pret oriģinālajiem, bet esmu slinkojis un neesmu meklējis. Pats vislabprātāk pirktu visus komplektā no viena auto, citādi šrotā salasot pa vairākiem var gadīties, ka kāds pabalējis, ka saliekot kopā neizskatās labi. Bet te, forumā, neviens arī nav piedāvājis detaļām izjauktu pēcfeislifta W210.
22. Jūnijs 2014, 02:04
22. Jūnijs 2014, 08:55
Mizx rakstīja:Diez vai mainīs, varbūt piecīti atlaidīs no cenas.
Pats pirmsfeislifta negribētu, jo tie man šķiet neglīti, nepatīk tās olas uz bagāžnieka vāka. Pēcfeislifta lukturi kā lukturi, viss izskatās labi.
05. Janvāris 2015, 15:16
Mizx rakstīja:Diez vai mainīs, varbūt piecīti atlaidīs no cenas.
Pats pirmsfeislifta negribētu, jo tie man šķiet neglīti, nepatīk tās olas uz bagāžnieka vāka. Pēcfeislifta lukturi kā lukturi, viss izskatās labi.
05. Janvāris 2015, 15:42
salventiy rakstīja:Mizx rakstīja:Diez vai mainīs, varbūt piecīti atlaidīs no cenas.
Un kā ar lukturu štekeriem, tie arī sapas, nav nekas jāpārkvēpina? :D