Switch to full style
Publicēt atbildi

MB E270 automātiskās kārba - reizēm nepārslēdz atrumus

15. Jūlijs 2013, 15:40

MB 2002 gada E270 automātiskā kārba reizēm rupji sakot nogļuko - neslēdz ātrumus.Kad apstājas izslēdz motoru un mazliet pagaida tad aiziet. Tagad vispar vairs neliekas pat atruma . Tagad karba ir 2 parnesuma . Kādam ir kāda pieredze ? Vai tā ir elektronikas vaina vai mehāniska kārbai ? Esmu dzirdējis, ka tai kārbai elektroniskas plates vaina . Ir kādi padomi ?

Re: MB E270 automātiskās kārba - reizēm nepārslēdz atrumus

15. Jūlijs 2013, 15:44

Avangarde rakstīja:MB 2002 gada E270 automātiskā kārba reizēm rupji sakot nogļuko - neslēdz ātrumus.Kad apstājas izslēdz motoru un mazliet pagaida tad aiziet. Tagad vispar vairs neliekas pat atruma . Tagad karba ir 2 parnesuma . Kādam ir kāda pieredze ? Vai tā ir elektronikas vaina vai mehāniska kārbai ? Esmu dzirdējis, ka tai kārbai elektroniskas plates vaina . Ir kādi padomi ?

Ar šādu lietu jāslēdzas pie servisa datora un tur pateiks, kas par vainu, nevis forumā.

P.S. Neatceros, kam un no kura laika lika 7-pakāpju kārbas, bet sākumā tām tipisks defekts, ka kārbas eļļas dzesēšanas caurule sāk plaisāt un eļļa jaucas ar tosolu. Var viegli kārbu vispār piebeigt, jo nenotiek eļļošana, eļļa jaucas ar tosolu un tāds brīnums tek pa trubām.

15. Jūlijs 2013, 16:17

Mizx, kādā sakarā uz 2002. gada 270 CDI ir 7 G ?

Autoram- nebrauc ar tādu nekur, mudīgi uz servisu, kamēr vēl iespējams var ar mazām izmaksām tikt cauri

15. Jūlijs 2013, 17:09

W210 ar 7G mizx pārspēj pats sevi... :haha:

15. Jūlijs 2013, 18:49

Vienkarsi prasu padomu jo pac neesmu latvija . Un neveletos lai man sastasta servisa brinumu lietas !! Kad biju servisa man pateica karbas cenu 2500 euro !! Bet ja elektroniskais bloks tad tas ir lets .. bet vai tas ir jakaukule mersedes centra vai ir jau noregulets !! Un vinam ir tikai 5 atrumi nevis 7 :D
paldies par padomiem !

15. Jūlijs 2013, 19:37

SWAT`s rakstīja:W210 ar 7G mizx pārspēj pats sevi... :haha:

:D :D

Varu vien piekrist, ka prātīgākais būtu dzīties uz servisu un taisīt. Kaut kas līdzīgs reiz bija vienam busam ar automātu, ka sprūda otrajā ātrumā. Kādu pusgadu nobrauca, nekas slikts nenotika, jo tur bija kaut kāds elektronikas gļuks.

15. Jūlijs 2013, 19:38

Smejies vai nē, manam w210 3.0 TD om606 stāv virsū 5G-tronic kārba, konstruktors.

15. Jūlijs 2013, 19:45

Avangarde rakstīja:Vienkarsi prasu padomu jo pac neesmu latvija . Un neveletos lai man sastasta servisa brinumu lietas !! Kad biju servisa man pateica karbas cenu 2500 euro !! Bet ja elektroniskais bloks tad tas ir lets .. bet vai tas ir jakaukule mersedes centra vai ir jau noregulets !! Un vinam ir tikai 5 atrumi nevis 7 :D
paldies par padomiem !

2500 tā ir normāla R Eiropas cena atjaunotai kārbai...jauna ir ap 4K. Tur neviens neņemās viņās tā remontēt kā iekš LV, pārāk dārgas darba izmaskas utt. Skaties, kaut kā jādabon uz LV tas auto, savādāk plāno tos 2500....ja kaut kur nav kādi meistari lietuvieši/poļi utt.

15. Jūlijs 2013, 21:30

Es jau norādīju, ka neredzu, par kāda auto kārbu ir runa, esmu bezzonā, īsti normāli visa neielādējas.

Defektus minēt nav vērts, obligāti vajag MB servisa datoru, tikai tā vainu atradīsi!

20. Jūlijs 2013, 21:15

Uzdrīkstos ieteikt - ja cilvēks ar šādu defektu ir ārzemēs, man tā šķiet, ka lētāk sanāk uzlikt uz treilera un atvest remontēt uz Latviju.

Piem., draugiem ir piedzīvots tajā pašā DE, ka vienas štrunta gumijas caurules nomaiņa MB izmaksā ap 500 EUR + vēl evakuācijas izmaksas ap 300EUR un vēl visādas šaizes.
Labi, ka neviens vēl nepamanīja uz bāņa izlijušo tosolu... vēl tagad maksātu parādus par nodarīto kaitējumu...
Publicēt atbildi