15. Janvāris 2017, 11:58
15. Janvāris 2017, 12:28
17. Janvāris 2017, 20:19
17. Janvāris 2017, 20:33
salventiy rakstīja:Es arī esmu dzirdējis, ka saka, ja automātam sen nav mainīta eļļa, labāk i nemainīt, tiks metāla skaidas tajos cilindrīšos vai vārstos, neatceros, kā bij, tad kārba metama.
19. Janvāris 2017, 09:20
Mizx rakstīja:salventiy rakstīja:Es arī esmu dzirdējis, ka saka, ja automātam sen nav mainīta eļļa, labāk i nemainīt, tiks metāla skaidas tajos cilindrīšos vai vārstos, neatceros, kā bij, tad kārba metama.
Ņemot vērā, ka metāla skaidas jau pašā eļļā sakrājas, tad tieši nemainot tās visu piebeigs un ir jādabū ārā.
P.S. Vispār jau MB no citiem atšķiras ar to, ka kārbai ir filtrs
20. Janvāris 2017, 13:20
30. Janvāris 2017, 21:15
Mizx rakstīja:Pastāsti visiem, kurš ir tas serviss, kurš tādas muļķības sastāstīja, lai mēz zinām turp nebraukt.
1) Kā tas ir — mainīt tikai filtru??? OK, varbūt salona gaisa filtra maiņa palīdzēs, bet diez vai.
2) Nemainīt eļļu ir stulbākais ieteikums, protams, ja vien eļļa ir jau jauna. Kārbas eļļas stāvokli var novērtēt.
3) Kas tās par neadekvātām kārbas remonta izmaksām? Vēl mazliet piemetīsi, un nopirksi jaunu kārbu no rūpnīcas...
Sāc ar to, ka aizbrauc uz normālu kārbu servisu, te ir speciāla diskusija, kur viss uzrakstīts, lasi un raksti tajā. Protams, var gadīties, ka kārba ir jāremontē, bet izmaksas ir mazākas. Un lietotas kārbas ņemt nav jēgas.
30. Janvāris 2017, 22:02
raivis86 rakstīja:Mizx rakstīja:Pastāsti visiem, kurš ir tas serviss, kurš tādas muļķības sastāstīja, lai mēz zinām turp nebraukt.
1) Kā tas ir — mainīt tikai filtru??? OK, varbūt salona gaisa filtra maiņa palīdzēs, bet diez vai.
2) Nemainīt eļļu ir stulbākais ieteikums, protams, ja vien eļļa ir jau jauna. Kārbas eļļas stāvokli var novērtēt.
3) Kas tās par neadekvātām kārbas remonta izmaksām? Vēl mazliet piemetīsi, un nopirksi jaunu kārbu no rūpnīcas...
Sāc ar to, ka aizbrauc uz normālu kārbu servisu, te ir speciāla diskusija, kur viss uzrakstīts, lasi un raksti tajā. Protams, var gadīties, ka kārba ir jāremontē, bet izmaksas ir mazākas. Un lietotas kārbas ņemt nav jēgas.
ja nav gruti iesaki kadu vietu kur aizbraukt un pamainit karbai ellu,ja visi apkart mulkibas dzen!
Family Garage
05. Februāris 2017, 09:03
MB-190 rakstīja:raivis86 rakstīja:Mizx rakstīja:Pastāsti visiem, kurš ir tas serviss, kurš tādas muļķības sastāstīja, lai mēz zinām turp nebraukt.
ja nav gruti iesaki kadu vietu kur aizbraukt un pamainit karbai ellu,ja visi apkart mulkibas dzen!
Vari braukt pie mums!!!Family Garage
05. Februāris 2017, 10:29
tās netālu no TC Alfa