Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 62 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Motora lielaa apetiite... 190 2.3 8v
AtbildeAtbilde saņemta: 08. Marts 2006, 11:08 
Lietotāja avatārs
Man ir taada probleema... Mana miiljaa lamata eed pa pilseetu 16, 18L benziina...
(ja kickdownaa miil pabraukt visi 20L) Videeji motora pateerinjam jaabuut ITKAAA 8.5L uz 100km (Netaa taa rakstiits)
Un es nespeeju atrast vainu... varbuut kaads var man paliidzeet?
:(
P.s. Lec, ruuc, iet lopaa... :?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Marts 2006, 11:29 
Lietotāja avatārs
Uzvilkt vieglāku kedu :lol: ,ja nopietni paskaties gaisa filtrus ,sveces,galugalā var aizdzīt uz kādu diagnostiku....

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Marts 2006, 11:33 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Nāc pulciņā!

Ar Statoila 95E Ultima pamērīju ziemas patēriņu pirms nedēļas... 22.22L pa pilsētu.
(W124 300E). Kickdownu vispār neizmantoju. Pedālis līdz grīdai nekad spiests netika.
Biju uz diagnostiku - visi rādītāji ideāli, cik nu 103. motoram var tādi būt.
Meistars teica - maini uzpildes vietu. Benzīns sūdīgs - tā ir vienīgā problēma. MB tādā veidā mēdz reaģēt uz šķaidītu vai kā citādi sačakarētu benzīnu. Vēl trakāk ir ar japāņiem - tie mēdzot vispār atteikties strādāt.

Benzīna kvalitāte var atšķirties dažādos benzīntankos pat, ja firma ir viena. Pašlaik notiek cīņa par klientiem lielāko konkurentu starpā. Plus ir ES prasības, kas mākslīgi sadārdzina benzīnu. Tomēr 70 santīmu līmenis nesaglabājās ilgu laiku. Palika lētāk, tikai jautājums ir - cik daudz uz zemāku iepirkšanas cenu rēķina un cik daudz uz zemākas kvalitātes... ???
Meistars stāstīja, ka pēc tās avārijas, kad benzina cisterna nokrita no salu tilta, šim kļuva daudz vairāk darba. Brauca cilvēki ar milzīgiem patēriņiem un citām "dzinēja" problēmām. Ir dažādi ķīmiski veidi, kā uzkačāt oktānskaitli pat 76E benzīnam, lai to ņemtu pretī auto, kam paredzēts 95E. Braukt var, tikai ar kādu patēriņu!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Marts 2006, 11:43 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]8980|Bismarks|[/user]Uzvilkt vieglāku kedu :lol: ,ja nopietni paskaties gaisa filtrus ,sveces,galugalā var aizdzīt uz kādu diagnostiku....

Kedas jau vieglas! :))
Un ar aatrumu esmu draugos... :)
Filtrs so so... Bet paareejais viss nomainiits, iztiiriits u.t.t. Pats personiigi to dariiju... :? Pat indzhektoru noreguleej uz minimumu... UN -20 graados pieleca ar pirmo... :?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Marts 2006, 11:47 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]398|Renoir|[/user]Nāc pulciņā!

Ar Statoila 95E Ultima pamērīju ziemas patēriņu pirms nedēļas... 22.22L pa pilsētu.
(W124 300E). Kickdownu vispār neizmantoju. Pedālis līdz grīdai nekad spiests netika.
Biju uz diagnostiku - visi rādītāji ideāli, cik nu 103. motoram var tādi būt.
Meistars teica - maini uzpildes vietu. Benzīns sūdīgs - tā ir vienīgā problēma. MB tādā veidā mēdz reaģēt uz šķaidītu vai kā citādi sačakarētu benzīnu. Vēl trakāk ir ar japāņiem - tie mēdzot vispār atteikties strādāt.

Benzīna kvalitāte var atšķirties dažādos benzīntankos pat, ja firma ir viena. Pašlaik notiek cīņa par klientiem lielāko konkurentu starpā. Plus ir ES prasības, kas mākslīgi sadārdzina benzīnu. Tomēr 70 santīmu līmenis nesaglabājās ilgu laiku. Palika lētāk, tikai jautājums ir - cik daudz uz zemāku iepirkšanas cenu rēķina un cik daudz uz zemākas kvalitātes... ???
Meistars stāstīja, ka pēc tās avārijas, kad benzina cisterna nokrita no salu tilta, šim kļuva daudz vairāk darba. Brauca cilvēki ar milzīgiem patēriņiem un citām "dzinēja" problēmām. Ir dažādi ķīmiski veidi, kā uzkačāt oktānskaitli pat 76E benzīnam, lai to ņemtu pretī auto, kam paredzēts 95E. Braukt var, tikai ar kādu patēriņu!!

Liels Paldies par informaaciju!
:) Ljoti deriiga! :) Un akmeni biku pagruuzh no sirds nost! Ka varbuut auto kaartiibaa... :D

Ko lai piebilst... Jaametaas uz automaatiem un jaamushii tie spekulanti nost... :cry:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Marts 2006, 12:25 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 16. Jūnijs 2004, 14:39
Atbildes: 1296
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Mašīna: Electra Revil 1
TEORĒTISKI JAU PRASĪTOS 98 BENZĪNS, KAS AUTOMĀTĀ SAMAZINĀTU PATĒRIŅU PAR 1-2L UZ 100 (PATS PĀRBAUDĪJU UZ SAVAS ĀDAS) . ARĪ MOTORS STRĀDĀ KLUSĀK UN VIEGLĀK GRIEŽAS. JA NEGRIBAS 98 TAD ŅEM 95 UN PIEŠAUJ KLĀT OCTANE BOOSTER (NOPĒRKAMS BENZĪNTANKOS, CENA AP 2LS).

MAN AR VISU 2.3 MOTORĪTI ĒD APMĒRAM 13-16 PILSĒTĀ.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Marts 2006, 13:48 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]1123|OZOLS|[/user]TEORĒTISKI JAU PRASĪTOS 98 BENZĪNS, KAS AUTOMĀTĀ SAMAZINĀTU PATĒRIŅU PAR 1-2L UZ 100 (PATS PĀRBAUDĪJU UZ SAVAS ĀDAS) . ARĪ MOTORS STRĀDĀ KLUSĀK UN VIEGLĀK GRIEŽAS. JA NEGRIBAS 98 TAD ŅEM 95 UN PIEŠAUJ KLĀT OCTANE BOOSTER (NOPĒRKAMS BENZĪNTANKOS, CENA AP 2LS).

MAN AR VISU 2.3 MOTORĪTI ĒD APMĒRAM 13-16 PILSĒTĀ.

Paldies! :) Nu 98 ir jau liets... Bij tik pabijies, ka noklaas shamo....Ja ar taa padomaa... Noklaas sho meklees jau 16v :D :girl:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Marts 2006, 13:57 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 16. Jūnijs 2004, 14:39
Atbildes: 1296
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Mašīna: Electra Revil 1
IZLASI DELFOS KUR ZEBRA TESTĒ DEGVIELAS. RTU DOCENTS ARĪ TEICA KA MOTOROS KUR PAREDZĒTA ZEMA OKTĀNSKAITĻA DEGVIELA, VAR LIET AUGSTĀKU, BET NE OTRĀDI UN MB 2.3 MOTORAM IR JĀBRAUC AR 98. ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Marts 2006, 15:18 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Tātad ejam uz 98 vai pārliekam degvielas regulatoru uz 92 (Normal pēc vāciešu standartiem).

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Marts 2006, 16:27 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]398|Renoir|[/user]Tātad ejam uz 98 vai pārliekam degvielas regulatoru uz 92 (Normal pēc vāciešu standartiem).

Shito gan es nezinaaj... :) :shocked: Man laikam staav uz S :whistle:

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 62 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012