Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

MB un gāzes iekārta

27. Februāris 2009, 10:22

[user]398|Renoir|[/user]
[user]252185|Tochev|[/user]
Lietotas sakot no 50 ls lidz 80 labs paris, piemeram NCT 5 2005+ gada 8mm, Germanija razhotas pat

Es jau nopirku jaunas GoodYear Eagle NCT5 vasarai.
Šoreiz negribēju ar lietotajām ņemties.
Ja lietotai ir labs protektors, tad parasti gumija ir cieta un veca un efekta tāpat nav tik liela. Kāpēc tad Vācijā met ārā tās labās riepas? Tikai muļķīga likuma dēļ, kuram nav nekāda pamata? Vai tāpēc, ka gumijas mūžs ir ierobežots un tā zaudē efektu?

salīdzini vidējo ātrumu vācijā un latvijā :lol:

MB un gāzes iekārta

27. Februāris 2009, 10:29

kāds sakars ātrumam?
ja cietas gumijas dēļ tu sliktāk vari nobremzēt - kaut vai savā sētā uz 15kmh iepirdīsi kādā stabā vai ticamāk - kāds izlīdīs priekšā un tu ielidosi viņā.

Labas riepas var būt vienīgā priekšrocība kaut vai vienreiz mūžā tajā situācijā, kura varbūt arī nekad nenāks... Bet tu to nezini. Ja nāks, un tev būs vecās cietās vāciešu izmestās kalašas...
Es esmu braukājis ar lietotām riepām un daudz, bet šajā vecumā laikam sāku vairāk vērtēt savu veselību un dzīvību. Pietiek dirsties.

MB un gāzes iekārta

27. Februāris 2009, 10:31

par gāzes iekārtām itkā runājām :whistle:

MB un gāzes iekārta

27. Februāris 2009, 10:33

[user]637773|Bpa4|[/user]par gāzes iekārtām itkā runājām :whistle:

zini, topiks tāds viltīgs. tā vien prasās spamot.

MB un gāzes iekārta

27. Februāris 2009, 14:16

Man gaze karburatortipa, pa taisno list iepludes kolektora!
Sanak, ka shadi pastiprinati dilst motors? Hm..
p.s. 9gb. W126; 2gb. C123 un w123 3gb. Un mammai w124 un w201...

MB un gāzes iekārta

27. Februāris 2009, 14:18

un ar šādu autoparku un ģimenes lojalitāti MB markai, Tu vēl neesi bijis uz MB Club pasākumiem ? ai ai ai..... ;)

MB un gāzes iekārta

27. Februāris 2009, 14:52

[user]464089|Roliss|[/user]Man gaze karburatortipa, pa taisno list iepludes kolektora!

Nē, es tak rakstīju...
Karburatortipa gāzes iekārtu nelaime ir tā ka tā nevar piedāvāt stehiometriska degmaisījuma nodrošināšanu visā jaudas un apgriezienu diapazonā, jo regulācija ir prasta un mehāniska.Tapēc normāli noregulēta tukšgaitā, ir liela iespēja ka pie lielas slodzes degmaisijums būs par liesu, un tas arī ir tas, kas motoram ir kaitīgs. Visos pārējos gadījumos kaitīguma nav

MB un gāzes iekārta

27. Februāris 2009, 15:18

[user]398|Renoir|[/user]kāds sakars ātrumam?
ja cietas gumijas dēļ tu sliktāk vari nobremzēt - kaut vai savā sētā uz 15kmh iepirdīsi kādā stabā vai ticamāk - kāds izlīdīs priekšā un tu ielidosi viņā.

Labas riepas var būt vienīgā priekšrocība kaut vai vienreiz mūžā tajā situācijā, kura varbūt arī nekad nenāks... Bet tu to nezini. Ja nāks, un tev būs vecās cietās vāciešu izmestās kalašas...
Es esmu braukājis ar lietotām riepām un daudz, bet šajā vecumā laikam sāku vairāk vērtēt savu veselību un dzīvību. Pietiek dirsties.

likumam nekadas logikas, jo jebkada kinas vai turcijas razhota gumija jauna bus sliktak neka 5 vai pat 10 gadigs goodyear vai michelins, ja tikai tie netika glabati zem tieshaiem saules stariem un stabinjos pa 20 riepas. Netiek njemts vera gumijas sastavs, vienkarshi vecuma terminsh. viss, man jau ar tiem nosacijumiem pietiek.
Ziemjums ari netiek njemts vera un nobraukums. starpiba tach bus 6 vai 8mm.
ja, ta gumija protams noveco, bet ne tik atri. to elastigumu var pat uz pirksta sajut.

MB un gāzes iekārta

27. Februāris 2009, 15:19

[user]464089|Roliss|[/user]Man gaze karburatortipa, pa taisno list iepludes kolektora!

motors dilst tikai tapec, ka gazei sadegshanas ir cita temperatura.

MB un gāzes iekārta

27. Februāris 2009, 15:28

[user]398|Renoir|[/user]
[user]252185|Tochev|[/user]
Lietotas sakot no 50 ls lidz 80 labs paris, piemeram NCT 5 2005+ gada 8mm, Germanija razhotas pat

Es jau nopirku jaunas GoodYear Eagle NCT5 vasarai.
Šoreiz negribēju ar lietotajām ņemties.
Ja lietotai ir labs protektors, tad parasti gumija ir cieta un veca un efekta tāpat nav tik liela. Kāpēc tad Vācijā met ārā tās labās riepas? Tikai muļķīga likuma dēļ, kuram nav nekāda pamata? Vai tāpēc, ka gumijas mūžs ir ierobežots un tā zaudē efektu?

ok, paskatisim no citas puses. Jaunas riepas vienmer forshi, svaigas ari. un cik ilgi tu tos lietosi? izmetisi ara kad tie bus ap 6mm ka to dara vacieshi? tad paradi man t vietu, kur tu tos izmetisi :) vai brauksi lidz 3-4 vai pat lidz slikiem? tie tach jaunie, un dargi tev izmaksaja, zhel tach bus uzreiz izmest?

sanak pretrunas, ja laba nelietota vai maz lietota gumija ar 3-5 gadiem zaude 5-10 procentu elastiguma, tad cik effektivitates zaude pati svaiga gumija bet ar katru nobrauktu milimetri?
Tēma slēgta