30. Novembris 2006, 15:18
30. Novembris 2006, 18:49
30. Novembris 2006, 19:35
[user]608|Pastnieks|[/user]Dieva dēļ nelej agip.
Konkrētais draņķis! Labāk, Mobil, Total, Castrol un vēlams pirktus NE Gros auto... 8D :whistle:
30. Novembris 2006, 21:40
30. Novembris 2006, 21:47
30. Novembris 2006, 21:56
04. Decembris 2006, 15:59
[user]123174|bost|[/user]tieši tā.. katra personīga izvēle, kādu eļļu liet.. savam auto es gan izvēlos normālas eļļas.. jo tas nav firmas vai darba auto, vai a/m uz operatīvo līzingu..(special for Karlo)- lētās eļļas vieglāk izplatīt, vai ne?.. itsevišķi reģionos, jo reti, kurš ir informēts par eļļu specifikācijām un noteicošais ir CENA..
04. Decembris 2006, 17:40
[user]26014|Roma|[/user]Es sev leju Castrol GTX5 Magnatec, laikam 4.30Ls/L... neko sliktu neteikšu... Laba eļļa! Pērku veikalā "Auto Plus", bet kad mainīšu, braukšu pie oficiālā Castrol eļļu izplatītāja - Autofavorīts!
04. Decembris 2006, 17:47
[user]158906|TAMA|[/user][user]26014|Roma|[/user]Es sev leju Castrol GTX5 Magnatec, laikam 4.30Ls/L... neko sliktu neteikšu... Laba eļļa! Pērku veikalā "Auto Plus", bet kad mainīšu, braukšu pie oficiālā Castrol eļļu izplatītāja - Autofavorīts!
Nesaprotu-kā par eļaļ[ām var teikt laba vai slikta.Es varu pateikt piem. par rapšu,olīvu vai saulespuķu eļļu.Pankūkas būs garšīgas ja ceps saulespuķu eļļā,salātiem olīvu.......kartoškas cepšu rapšu eļļā.
Pēc kā Jūs nosakat eļļas l a b u m u.......pēc cenas,smakas,reklāmas?Mōš Jūs viņas liekat uz zoba?Tas ,ka braucot ar kautkādu konkrētu eļļu nekas motoram nav noticis,vēl nemaz nenozīmē ka šī eļļa ir ļoti laba.To var pateikt tikai motoru izjaucot(un arī tač nepateiks eļļas kvalitāti)
05. Decembris 2006, 10:37
[user]398|Renoir|[/user][user]158906|TAMA|[/user][user]26014|Roma|[/user]Es sev leju Castrol GTX5 Magnatec, laikam 4.30Ls/L... neko sliktu neteikšu... Laba eļļa! Pērku veikalā "Auto Plus", bet kad mainīšu, braukšu pie oficiālā Castrol eļļu izplatītāja - Autofavorīts!
Nesaprotu-kā par eļaļ[ām var teikt laba vai slikta.Es varu pateikt piem. par rapšu,olīvu vai saulespuķu eļļu.Pankūkas būs garšīgas ja ceps saulespuķu eļļā,salātiem olīvu.......kartoškas cepšu rapšu eļļā.
Pēc kā Jūs nosakat eļļas l a b u m u.......pēc cenas,smakas,reklāmas?Mōš Jūs viņas liekat uz zoba?Tas ,ka braucot ar kautkādu konkrētu eļļu nekas motoram nav noticis,vēl nemaz nenozīmē ka šī eļļa ir ļoti laba.To var pateikt tikai motoru izjaucot(un arī tač nepateiks eļļas kvalitāti)
man reiz ar vienu eļļu pie 7-8tk noskrējiena sāka strauji kristies līmenis. tā bija lēta eļļa no mucas. Līdz 10tk nenovilku, pielēju kādu 600gr. Pēc tās vairs tā nav gadījies. Leju dārgākas un citos servisos. Līmenis nekrītas gandrīz nemaz.
Man liekas, tas ir viens no kvalitātes rādītājiem. Citus rādītājus varbūt ikdienā tā nejūt.