Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 31 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4
Autors Ziņojums
 Tēma: Jauda pazudusi :(
AtbildeAtbilde saņemta: 09. Septembris 2010, 21:22 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Maijs 2010, 21:00
Atbildes: 28
Atrašanās vietas: Koknese, LV
Mašīna: nenomazgātu w201
Citēt:
27 March 2010 17:16:31 krivits rakstīja:
Sveiki.
Esmu iegādājies MB 190 89g. 2.0E benzīns
Auto nostāvējis 2gadus garāžā un nav braukts. Aizbraucu piedarbināt, pieleca ar pirmo :)) Sāku braukt, tiku lidz majai, protams no stāvēšanas pa ceļsm mājās braucot noslāpa nezināmu iemeslu dēļ, un nepievērsu uzmanību tam.
Pēctam braucot kādu gabaliņu, jutu ka raustās un negrieb iet tā kā viņam vajadzētu :( Domāju,ka pāries, bet līdz šim nav pargājis.
ielienot mazliet dziļāk motorā noņemot gaisa filtru ieraudziju,ka tas gaisa vārsts laikam, neveras līdz galam vaļā un līdz ar to spidometrā nerāda vairāk par 3500apgr. Spiežot gāzi neuzņem ātrumu utt.

Kas varētu būt- gaisa spiediena mērītājs, vai kkas ar fildriem, vai degvielas filtrs...
Varbūt varētu kadu info ieteikt,ko labāk darīt un kur griezties pēc palīdzības?

Paldies jau iepriekš ;)

nezinu ko citi rakstija bij daudz jālasa. Man bij tā pati problēma un mersis arī `89 gada. Tātad pieslēdzu pie kompja uztaisiju diagnostiku uzrādija gaisa mērītāja dačikus. nomainiju tos. un viss gāja. Tiem dačikiem ir tendence izdilt grafīdam laika gaitā un tad sākas problēmas + degvielas, eļļas un gaisa filtrus nomainiju tagad esmu apmierināts ar to kā iet.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 31 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012