Citēt:
[user]630|Holokous|[/user]
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]
Citēt:
[user]115191|SID_190|[/user]diez vaim 190 `92 paredzets prieksh 98 benz.
.gif)
Nemaz nesaki, kamēr neesi pārliecinājies! Piemēram, 110 motoram, ko ražoja no 1974. gada (vecais 2,8l) ir paredzēts tikai 98. Principā jau tas esot braucis arī ar 93, kad labāku te nevarēja nopirkt, bet ražotājs ir paredzējis tikai 98...
:iagree: manam 83. gada mersim grāmatiņā rakstīts ka defaltā jālej ir 98 benzīns...
.gif)
man instrukcijā bija rakstīts, ka standatā jālej ne mažāks par 95to. tas bija astoņdesmitajos gados. bet tas ir saistīts ar to, ka 98tais bija ļoti dārgs tolaik! 98to man 2.3 ēd ar lielu prieku. daudz stabilāk strādā.
Lūk benzis pie mums ir n vienas mucas, vienkārši 98tais ir ar vairāk"visādām foršām piedevām.
Patērīņš uz 100km, īpaši pa pilsētu krietni mazāks ar 98to... tas ir fakts.
es liku priekš eksperimenta gan attīrītājus degvielai klāt, gan Octane booster`us. vidsu ko provēju. teikšu godīgi, no āttīrītāja bija jēga (noņem ūdeni bakā un benz.sistēmā+inžektoram veselīgāk), a not tā bustera - nu bija labāk, straujāk utt, bet man liekas tas ir bīstami. tāpat kā mēgināt ieliet Sporta degvielu (nete pa 1.5ls-2ls litrā tirgo). tālāk jau zakisj ozota iet, kas manējam M102 dzinējam būtu finišs :-)