Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
08. Jūlijs 2009, 10:09
Viens ieteikums: eļļām nav vērts atsaukties uz kādiem tur sertifikātiem. Jo tie ir obligāti, lai to eļļu vispār pārdotu kā eļļu un rakstītu virsū kādus parametrus, piemēram, 10w40. Nu nebūs eļļas bez sertifikātiem!!! Ja būs, tad to dēvēs par "naftas produktu izstrādājums" vai kaut kas tāds, atkarībā no izcelsmes. Un sertifikātu izvēle var būt atkarīga no mērķtirgus, kur to taisās pārdot un kam.
08. Jūlijs 2009, 11:09
08 July 2009 09:54:45 Renoir rakstīja:
OK. Es tikai iedomājos, ka man būtu bail pirkt tik lētu mantu.
Renoir, es viņu pērku no oficiālā pārstāvja, kas viņas izplata latvijā! Arčers auto!!! Tur nu toč krutkas nava! Kā jau teicu, vajag pareizos galus un viss, ja es atrodu iespēju dabūt pa lēto, kapēc tai uz reiz ir jābūt krutkai? Ja jums pašiem ir slinkums pameklēt kur var dabūt lētāk, nu paši vainīgi! Alkoholu es arī pērku daudz lētāk! 1L Granta pudele maksā 8-10ls, kā kuru dienu, veikalā viņš maksā 15-17 ls. sanāk, ka es krutku pērku?
08. Jūlijs 2009, 11:12
Kurš Grants tad ir tik dārgs?
P.S. Ja tu kkad tagad to eļļu pērc, tad es vienu to kanniņu arī paņemtu!
08. Jūlijs 2009, 11:19
Ieej maksimā, vai rimi un apskaties cik maksā Wiskija litrīgā pudele!
Pēc idejas, es tev viņu varu dabūt jeb kurā laikā! Man tagad vēl no 2.3 ir palikusi pus kaniņa. dīzelim jau citu vajag!
08. Jūlijs 2009, 11:21
Nestrīdēšos, nezinu tās cenas no galvas. Grants vienmēr bijis viens no lētākajiem viskijiem, un man asociējies tā, ap 10Ls 0.7.
Es to eļļu no tevis tad paņemšu par divām kafijām!
08. Jūlijs 2009, 11:23
08 July 2009 12:21:52 MBex300 rakstīja:
Nestrīdēšos, nezinu tās cenas no galvas. Grants vienmēr bijis viens no lētākajiem viskijiem, un man asociējies tā, ap 10Ls 0.7.
Es to eļļu no tevis tad paņemšu par divām kafijām!

OK!
Nu redzi, tu viņu vērtē par 10ls 0.7 pudeli. par to pašu naudu ir litrs!
.gif)
Saki ko gribi, bet man viņš patīk, nav viņam tā asā viskija garša, vairāk pat velk uz brendiju nevis viskiju. un galva no viņa arī nesāp!
08. Jūlijs 2009, 11:25
Tas ir dīvaini, jo Grants ir ļoti mainījies. Kādreiz viņam bija vairāk grādi un bija pats asākais viskijs, bet vienā brīdī izmainījās.
Ja reiz tāds offtopiks - uztaisam vienu ātro kafijas pauzi?
08. Jūlijs 2009, 11:33
Tik tiko dzēru, un mašīna arī ir aizbraukusi, būs pie manis vakarpusē ap 16-17
09. Jūlijs 2009, 15:36
atradusi uzko ekonomet ja bija nauda mersim tad jau vari ari atlauties normalu elu,jeb brauc ar ziguli un lei ieksa visadus sudus.
09. Jūlijs 2009, 15:44
Vot bļin cilvēkiem nepielec! Tu kaut kur redzi rakstītu, ka eļļa ir sliktākas kvalitātes, kā visas pārējās! Vajag lasīt par ko iet runa!:doh::doh::doh: