Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Atrumkarb-automats..

03. Oktobris 2007, 09:40

[user]261791|Doberman|[/user]
[user]214801|Karluha|[/user]Tā riktīgi nesapratu, kā automātu ar 4 pakāpju kārbu var apmānīt, lai tas uzsāktu braukt ar pirmo ātrumu D režīmā, ja kārbai ieslēgts "S" režīms... :whistle:

nez vai pieciniecei no četrinieces kaut kas atšķirās šajā lietā, bet liekam S režīmā un spiežam gāzi grīdā. iemet pirmajā un žmiedz.

Pamēģināšu.
Man ir vecā 4niece, kurai manuprāt ir daudz mazāk elektronikas nekā tai pirmajai 5niecei. :scratchchin:

Atrumkarb-automats..

03. Oktobris 2007, 09:43

Bez atņirgtiem zobiem mans autiņš noteikti nesapratīs...Būs jāparāda, kurš te saimnieks... :D

Atrumkarb-automats..

03. Oktobris 2007, 17:05

[user]261791|Doberman|[/user]Es jau stāstiju vienreiz atšķirības starp S un E. Bet nu pastāstīšu vēlreiz.
E režīms- sāk ar otro ātrumu vienmēr, ja vien nespiež kickdown pogu. piecpakāpju kārbai piekto ātrumu ieslēdz jau pie 60 km/h. ātrumus pārslēdz pēc iespējas ātrāk. Parasti pie 2000 rpm. un spiežot grīdā motoru negriež ātrāk par kādiem 4000 rpm. Pie apdzīšanas zemākā robā nemet, bet velk ar to pašu. Rij par diviem litriem mazāk,nekā S režīms.
S režīms- sāk ar otro ātrumu. Ja spiežam pedāli līdz galam, bet ne pogu, tad met pirmajā robā. Mierīgi braucot pārslēdzas pie 2000 rpm. Ja spiežam grīdā, tad griež līdz galam- aptuveni 7000 rpm. Pie apdzīšanas met zemākajā robā pats. Piektais ātrums ieslēdzas pie 70-80 km/h. Rij par 2 litriem vairāk nekā E režīms.

Kas ta par kickdown pogu?Man tadas nav.Kas tas ir???Izskaidrojiet.

Atrumkarb-automats..

03. Oktobris 2007, 17:08

iespied gāzes pedāli līdz pašam pašam galam....un uszpied vēl ar spēku, sapratīsi :D

P.S. podziņa aiz pedāla, kad to nospied, auto aizlido!

Atrumkarb-automats..

03. Oktobris 2007, 17:15

Esmu tur skatijies,tirijis nekadu pogu nemaniju.Varbut nemaz nav???

Atrumkarb-automats..

03. Oktobris 2007, 17:26

kur skatījies? :cry:

jāšpiež ir, nevis jāskatās !!!! :steering:

Atrumkarb-automats..

03. Oktobris 2007, 17:37

[user]2|SZ|[/user]iespied gāzes pedāli līdz pašam pašam galam....un uszpied vēl ar spēku, sapratīsi :D

:iagree: :headbang:

Atrumkarb-automats..

03. Oktobris 2007, 17:58

[user]238181|MAX_BND|[/user]
[user]2|SZ|[/user]iespied gāzes pedāli līdz pašam pašam galam....un uszpied vēl ar spēku, sapratīsi :D

:iagree: :headbang:

Jaa,to es saprotu ka aiz pedala.Bet tad logiski vinu vajadzeja man redzet.Esmu tur visur totali tirijis ar puteklsuceju un neko nemaniju.Varbut nemaz citiem modeliem nav?

Atrumkarb-automats..

03. Oktobris 2007, 17:58

Jautajums kapec man taaa S - E poga ir aushaa neviss apakshaa kaa visiem kam esmu redzejis un vai tas kauko ietekmee ?? :ninja:
Un veel kas ir tas sleedzitis ar to cilveecinju malaa

[IMG]http://content2-foto.inbox.lv/albums47613299/straussaigars/18-06-2007-2/Resize-of-Picture-018-jpg-kaarba-res.sized.jpg[/IMG

Atrumkarb-automats..

03. Oktobris 2007, 18:01

Attēls
Tēma slēgta