Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 84 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Ella
AtbildeAtbilde saņemta: 14. Novembris 2006, 21:06 
Lietotāja avatārs
negribu atkal sajusties par debiilu,bet...pirms tam man bija audi coupe 88.g. 2.3.izgaaju XADO"kursu"un kompresija tieshaam palielinaajaas-izliidzinaajaas(Kur bija zema,tur,it kaa paaugstinaajaas,kur ok,tur ok.)Ieleeju XADO stuures past.(tad dziivoju Tallinaa un dariiju visu kronaas,nemaaku pateikt tagad ls.)Peec 5000,stuurei bija cits gaajiens,peec xado mans draugs izbrauca un sajuta stariibu(pirms-peec),ja ir interesi var ieietwww.xado.lv

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Novembris 2006, 21:13 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2006, 05:19
Atbildes: 2188
Atrašanās vietas: Latvija, Jūrmala, Dzintari
Mašīna: Automobīli
Citēt:
[user]158906|TAMA|[/user]Ja jau aizgāja runa par tām eļļām-varbūt ir kāda informācija par XADO.? Zinu to ,ka viņa ir ļoti dārga,un ka to ražojot Ukrainā(?)

Esmu savulaik mēģinājis, sliktāk nav palicis. Labāk? Nezinu! Citi stāstījuši brīnumu lietas, - iesmērējuši sadales velvi un gilzas ar spec gelu, -gropes pazudušas...... Citi stāsta ka Xado labs tikai transmisijai...
No savs prakses zinu, ka ielēju, (tagad neatceros nosaukumu, bet ar nez cik medaļām godalgotu krievijā ražotu ķīseli), un manam Volvo, ja vērās turbīna vaļa tikai no 2500 apgr., tad pēc tā ķīseļa, tā sāka vērties pie 1800 apgr.
Pēdējā laikā esmu dzirdējis daudz slavas dziesmas par ``Keramiku``, bet tas velns - arī dārgs.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Novembris 2006, 21:38 
Lietotāja avatārs
Xado jau ir keramika!Tas prieks benz. dzineejiem maksaa 3*10ls,varbuut mazaak.bet man bija starpiiba,nekakaaju!!!!Ieej www.xado.lv zinu toch,motors straadaa vieglaak,mazaak trokshnu utt..Mans audi bija pajats,rija ellu,nomainiiju vaastu gum.saaka riit mazaak,peec xado(peec 1500km)vairs vispaar nerija Pirms un peec mutors vilka labi,nebija galiigi nokauts.Peec pus gada paardevu daargaak kaa nopirku,jo mashiiniite dabojaas super!!!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Novembris 2006, 21:52 
Lietotāja avatārs
Nompelis bija domājis Xeramic ,ko izplatīja M un Co(tipa kartinga halle), bet šaubos vai tas ir tas pats Xado...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Novembris 2006, 21:57 
Lietotāja avatārs
xado arii tipa keramika

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Novembris 2006, 21:58 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 07:32
Atbildes: 302
Atrašanās vietas: Latvija, Tukuma rajons
Mašīna: 2148 ccm
Derētu kādu no šitiem draņķiem reduktorā iegāzt, varbūt klusāks paliek.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Novembris 2006, 22:03 
Lietotāja avatārs
peec rakstiem ir jaapaliek,ja vien rduktors nav galiigi p....c....stuures past.man paliidzeeja,audi.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Novembris 2006, 22:04 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]622|dzieburs|[/user]Derētu kādu no šitiem draņķiem reduktorā iegāzt, varbūt klusāks paliek.

Savā laikā paziņa no Vācijas dzina Mersi(ja nemaldos sauca viņus par Emīliem),...............tika līdz Kauņai.Atvilka līdz Rīgai,a tur-reduktorā zāģu skaidas.Fričos Mersi pirka pie turkiem :(

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Novembris 2006, 22:06 
Lietotāja avatārs
Čoms savulaik sastūķēja Xado gultņos ,kārbā di....ā un t.t. Teica jau ka klusāks esot...Kā jau te kaut kur bija minēts- transmisijās tas varētu būt neslikts.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Novembris 2006, 22:06 
Lietotāja avatārs
8D droshvie gaterim piedereeja 8D

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 84 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012